Välj filter

Pris
82 kr 259 kr
Varumärken
mer... mindre
För
mer... mindre
Filter

Hårsprej

Hårspray för hårets liv

Ibland vill man fixa till håret lite extra men man vill inte använda sig av hårvax eller hårgelé, kanske tycker man att det är lite kletigt. Eller så har man någon annan anledning. Oavsett så finns det något annat man kan använda sig av: Hårspray.

 Få lite liv i håret med hårspray

Om man har ett hår som ligger platt och livlöst så kan man skaka liv i det med lite hårspray. Det är inte meningen att man ska dränka håret i det utan några sprayningar när man gör frisyren så blir det annat. Om man vill ha en platt frisyr men få håret att stanna kvar på det sätt man gjort det kan man även här använda sig av Hårspray.

Välj rätt Hårspray

När man går till affären för att införskaffa sig sin flaska så tänker man nog inte på att det finns flera olika sorters Hårspray, man tar en flaska som ser bra ut och så är det bra med den saken. Men detta är fel, det finns olika sorter och vilken sort man ska använda beror på vad man ska göra.

Om man ska använda värmeverktyg innan man börjar forma och styla håret då ska man använda en spray som kallas för working spray. Den ger håret ett skydd mot den värme som verktygen ger.

När man ska börja styla håret och använda lock-och plattång så använder man styling spray. Den ska hjälpa till att motverka frissigt hår och det ska också vara lätt att kamma ur. Om man vill ha extra volym så är detta en Hårspray man kan använda.

Den Hårspray som man ska använda i slutet som gör frisyren till det man vill är en finishing spray. Den är oftast lite klistrigare i konsistensen. Om man har en håruppsättning som man vill ska hålla en hel natt, till exempel en bruduppsättning så är detta rätt spray.

Om man nu inte vill ha alla dessa Hårsprayer hemma så kan man köpa en spray och använda och då är det styling sprayen som man föredrar, tänk på att ta en med rätt stadga. Ska man ha den som allround är en medelstadga bra.

Inte bara till håret

Det är många produkter som man kan använda till saker man inte trodde. Hårspray är en av dem. Förutom att fixa håret så kan man bland annat använda det till att torka blommor och se till så att teckningar håller längre. Om man har problem med pollen så kan man spraya på färska blommor så inte deras pollen hamnar på bord och dukar.

När man har hittat den Hårspray som passar en själv och sitt hår så ska man stanna vid den. Det är bättre att använda samma än att byta mycket. En del hårsprayer finns dessutom i små flaskor, perfekt att ha med i handväskan, ifall man behöver fixa till håret under dagen. Om inte annat kanske man har målat en teckning som man vill bevara.

Läs mer
Visar 1-12 of 17 item(s)

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in