Välj filter

Pris
89 kr 789 kr
Varumärken
mer... mindre
För
mer... mindre
Filter

Silverschampo

Silverschampo

Silverschampo är din nya bästa vän om du vill kunna ta bort varma toner från ditt blonda eller gråa hår. Det lilafärgade schampot lämpar sig då extra bra för dig som vill få en kallare ton på håret. Men dessutom dig som kanske har färgat håret i en ljusare nyans och upplever att färgen är aningen gul eller orange i tonen. 

 

Silverschampo kan idag inhandlas i de flesta större matvarubutiker, salonger samt onlinebutiker som fokuserar på skönhetsprodukter. Prislappen för silverschampo varierar kraftigt från varumärke till varumärke men för ett bättre resultat är det nödvändigt att schampot innehåller en sådan stor mängd lila pigment som möjligt. Du kan med fördel även komplettera ditt schampo med ett särskilt anpassat silverbalsam. Dessa två produkter i kombination med varandra hjälper dig att få en jämnare och kallare nyans på håret. Men vårdar samtidigt dina hårstrån för ett hälsosammare resultat.

Hur använder man ett silverschampo?

Kanske är du en av dem som gillar en blekare färg på håret och får till detta genom att färga håret med jämna mellanrum. Om du gör detta kanske du även har upplevt vid minst ett tillfälle att slutresultatet inte alls blivit vad som utlovats. Att använda ett silverschampo hjälper då till att dra ut de varma tonerna från håret för att ge dig ett kallare blont svall. Men hur använder man ett silverschampo på ett effektivt sätt?

 

Börja med att schamponera ditt hår med ett vanligt schampo som är särskilt anpassat efter just din hårtyp. Handdukstorka håret och massera sedan in en stor klick silverschampo. Låt verka i cirka 3 minuter och skölj sedan ur med ljummet vatten. För väldigt varma toner kan du även testa att lämna i schampot en längre stund för att det lila pigmentet ska kunna göra en ännu större verkan. Efter att du har sköljt ur schampot så ska du med fördel använda ett silverbalsam. Men du kan även använda en hårinpackning eller vanligt balsam som inte har något lila pigment om detta är någonting som du föredrar. Vilket val som är bäst för dig beror helt på hur varmt ditt hår är efter färgningen eller toningen.

Hur länge måste man använda ett silverschampo?

Det är väldigt ovanligt att du ser en stor skillnad i tonen på ditt hår redan efter en applikation. Beroende på hur varmt eller gult ditt hår är krävs det lite olika antal appliceringar för att du ska se ett verkligt resultat. Man rekommenderar att använda silverschampo iallafall under några veckor för att tonen i håret ska förändras. Om du har väldigt ljust färgat eller blekt hår kan du behöva använda ett silverschampo för jämnan. Men kanske inte i samma mängd som precis efter färgning. För naturligt eller färgat grått hår kan du också med fördel använda ett silverschampo för jämnan för att bevara en vacker och kall ton.

Någonting som du ska ha i åtanke är dock att inte använda silverschampo varje dag då pigmentet i schampot kan ge ditt hår en svagt lila ton. Silverschampo ska användas maximalt 1–2 gånger i veckan för att vara som mest effektiv.

Läs mer
Visar 1-12 of 15 item(s)

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in