Välj filter

Pris
39 kr 24167 kr
Varumärken
mer... mindre
För
mer... mindre
mer... mindre
Filter

Herrparfym

En parfym är något som är väldoftande som vi använder för att lukta lite extra gott. Några har en starkare doft medan andra har en lite diskretare doft. Precis som mycket annat är det uppdelat i damparfym och herrparfym. När det gäller skönhet och det som har med detta att göra är det majoritet för kvinnor men männen börjar få plats i detta med. Parfym är en av dessa, för vem vill inte ha en man som luktar gott?

Populär doft på Herrparfym

När man väl har hittat just sin parfym så vill man inte gärna byta bort den. Det är vant, känt och inte minst det ger en den där doften man letat efter. Några väljer att använda samma parfym året om, eller möjligen att de har två som de varvar emellan.

Men sen finns de som tycker om att köra på doft efter säsong. När våren och sommaren kommer kan det vara trevligt att få en lite fräschare doft. Populära vår och sommar dofter bland männen är liljor, hallon och rosor. Man ska röra sig mot fruktiga och växtdofter.

När det är höst och vinter då är det Herrparfymen med lite mustigare doft som är populär. Dofter som vanilj, apelsin och citron är populära bland männen under höst och vinter.

Lita inte på andras näsor

När man ska köpa en parfym så är det sin egen näsa man ska lite på. Man ska också tänka på att en sorts Herrparfym kan lukta på ett sätt på en person men på ett annat sätt på en annan. Varje människa har en egen naturlig lukt som i så fall blandas med parfymen.

När man köper parfymen som man vill ha bör man tänka på andra faktorer än att den luktar gott. Den ska bör passa in i hur man är som person, den ska spegla en själv. Om man arbetar på ett ställe där det med fördel krävs att man har en lite diskretare parfym så bör man inte ösa på med en stark sådan. Man kan också ha en parfym som man använder på arbetet och en annan om man drar ut på stan för en utekväll.  Vill man testa någon ny Herrparfym kan man kolla vilken parfymgrupp som den nuvarande är i, chansen är stor att man tycker om andra i samma grupp med liknande dofter.

Viktigt att tänka på är också att vi uppfattar dofter olika. Någon kan tycka att man har massor med parfym på sig medan någon annan inte känner någonting alls. Man får ha en känsla när man tar på sig parfymen. Ta lagom mycket, har man valt en stark parfym kan man tänka på att ta lite mindre.

Det är inte meningen att en Herrparfym ska få en att stinka. Sprutar man på för mycket så finns det en stor risk att man stinker. En parfym kan man se som en liten invit, ju närmare man kommer personen desto mer ska man känna av den. Det blir intimare.

 

Läs mer
Visar 1-12 of 1372 item(s)

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in