Välj filter

Kategorier
mer... mindre
Pris
39 kr 609 kr
Varumärken
mer... mindre
För
mer... mindre
Filter

Sminktillbehör

Smink online

På bara några år har det hänt en hel del när det kommer till att köpa varor online och att köpa smink online är inget undantag.

Det finns en hel mängd med företag både inom landet och såklart även utomlands, öppna dygnet runt och redo att leverera varor till vart du än befinner dig i världen.

Att kunna beställa sitt smink online har gjort det enklare för många, kanske bor du inte så nära en större stad med ett ordentligt utbud, kanske har du svårigheter att ta dig till en affär eller kanske vill du helst bara undvika att trängas med andra i en fullproppad butik. Oavsett anledning så är utbudet stort och bra och helt klart värt att utforska.

fördelar respektive nackdelar med att köpa smink online

Det finns mängder med fördelar med att köpa sitt smink online och förutom att utbudet är enormt så är det till exempel oftare billigare att köpa hem smink online än i en fysisk butik. Andra fördelar värda att nämna är du enkelt kan klicka hem märken som helt enkelt inte existerar på den svenska marknaden. Är du ingen globetrotter som reser världen runt eller känner någon som är villig att köpa hem ditt favoritmärke under resans gång så kunde det innan online shopping vara svårt att få tag på märken som inte såldes i Sverige.

Vid online shopping av smink är det enkelt att läsa om produkten, du kan passa på att läsa olika recensioner och du kan jämföra olika priser i olika webbshoppar. Det är också ett smidigt sätt att hitta produkter som passar om du eventuellt skulle ha någon slags allergi.

 

Något värt att tänka på är dock att du kan råka ut för en eventuell leveranskostnad och beställer du utanför EU så finns det en liten risk att du åker på en tullkostnad, det gör att i vissa fall kan kostnaden ändå bli relativt hög.

det framtida och moderna sättet att köpa smink online

Kosmetika företagen har insett att något måste förändras för kunderna som köper smink online och något som såklart är omöjligt med att handla online är att prova produkten. Med företaget Sephoras nya mobilapp förändrades detta och lanseringen blev en mobilapp som släpptes under 2016 där kunder som funderar på att köpa deras eget smink kan prova produkterna direkt i mobilen. Låter det alltför tekniskt och avancerat? Det är det inte utan det är faktiskt relativt enkelt.

I korta drag så fungerar appen genom att man använder selfie kameran och provar produkterna direkt i kameran. I samma app kan du också beställa varorna du provar med en enkel knapptryckning. Konceptet visade sig vara riktigt framgångsrikt och hela 45 miljoner användare hade registrerat sig endast 8 veckor efter lansering.

 

Det är ingen tvekan om att det var ett smart drag och något som de allra flesta företagen säkert kommer att haka på framöver men kanske i ett lite annorlunda format.

Men faktum är att det aldrig har varit enklare eller roligare med att köpa sitt smink online.

 

 

 

 

 

 

Läs mer
139,00 kr (inkl. moms)
Magnetbox till ARTDECOS ögonskuggor. Quadrat Box har plats för 6 ögonskuggor. Det miljövänliga och individuella refillsystemet låter dig själv bygga i…
99,00 kr (inkl. moms)
Magnetbox till ARTDECOS ögonskuggor. Duo Box har plats för 2 ögonskuggor. Det miljövänliga och individuella refillsystemet låter dig själv bygga ihop …
119,00 kr (inkl. moms)
EcoTools Bronze Buki Brush är en lyxig borste med långa och mjuka borststrån, särskilt utformad för att enkelt kunna applicera bronzer och solpuder. B…
319,00 kr (inkl. moms)
Designad för användning med sminkpulver, använder denna borste ett tätt huvud av mjuka syntetiska borstar för att garantera en enkel och jämn applikat…
Visar 1-12 of 179 item(s)

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in