Välj filter

Pris
39 kr 79 kr
Varumärken
mer... mindre
För
mer... mindre
Filter

Ögonbryn och ögonfransskammar

Ögonfransböjare

Det finns många sätt att göra så att ögonen ser öppnare ut. Man kan använda sig av olika makeups och sminka ögonen så de ser större och öppnare ut. Men det finns ett lättare sätt, man kan använda sig av en Ögonfransböjare. Använder man en sådan så får man öppnare ögon snabbare än om man ska lägga på en större sminkning.

Öppnare blick och till synes längre fransar med Ögonfransböjare

Eftersom ögonfransarna inte täcker ögonen efter att man har använt en Ögonfransböjare så känns det som att ögonen är öppnare. Man kan också få intrycket av att ögonfransarna är längre eftersom fransarna är böjda uppåt och man kan se längden på dem, istället för rakt fram.

När man ska böja fransarna så är det lättast att göra detta på torra och rena fransar. De är lättare att forma då och för att sedan formen ska hålla sig är det bra att använda en vattenfast mascara. Om man tar på mascara först innan man böjer dem så finns det en risk att ögonfransarna går av.

Vad är en Ögonfransböjare och hur använder man den?

Om man aldrig har använt en Ögonfransböjare förut kan de se lite otäck ut. Handtagen är formade som en sax och den har en mjuk pad gjord av gummi som ska skydda ögonfransarna från den övriga metallen. Denna pad bör bytas ut regelbundet för att minska risken för inflammationer. Det finns också sorter som har en gummidel inbyggt som man inte måste byta ut, men då är rengöring av den desto viktigare.

När man använder den är det bra att komma in så nära ögonlocket som möjligt, eftersom ögonfransrötterna är där. Man får känna efter lite så man inte kommer för nära. Istället för att bara böja inne vid roten bör man böja längst med hela ögonfransen. Anledningen till detta är för att man ska få ett jämnare resultat. Om man bara böjer inne vid roten så får man en spikrak frans som står rakt upp. Det är antagligen inte det resultat som man eftersträvar.

Har man väldigt raka fransar så kan man använda en varm Ögonfransböjare. Det finns de som är elektriska som man kan använda, alternativt kan man värma den man har med till exempel en hårfön. Om man väljer att värma den man har är det viktigt att man känner så att den inte blir för varm, man vill inte ha brännskador vid ögonen.

Är man orolig för om fransarna håller att bli böjda på detta sätt så kan man skaffa ett ögonfransserum som hjälper till att stärka dem.

Om man vill testa att ge ens ögon en förstorad, piggare och öppnare blick så är en Ögonfransböjare ett måste. Man kan använda den som komplement till den övriga makeupen och eller enbart den med eventuell mascara. Oavsett vad man väljer så finns det en stor chans att när man väl börjat använda den, så vill man inte vara utan.

Läs mer
Visar 1-5 of 5 item(s)

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in