Filtrera på

Pris
kr kr
Varumärken
mer.... mindre
För
Filter
Parfym 25 %
Senaste nyheterna
Rekommendation
Fördelar
Snabb Säker Leverans med DHL
Normal leveranstid 2-9 vardagar från att du beställt
Klarna Checkout
Betala direkt, med faktura eller delbetalning
Retur & Ångerrätt
Returnera inom 14-dagar och få pengarna tillbaka
Kunnig Professionell Kundtjänst
Vi ger de råd du behöver om våra produkter och allt kring ditt köp

Ögonprimer

Ögonfransserum

 

Många vill ha täta, långa och charmiga ögonfransar. Vilka ögonfransar man får beror på vilka arvsanlag man har. Nu finns ett riktigt bra serum som gör fransarna både längre och tätare hur enkelt som helst.

Ögonfransserum är det enda som inte skadar de egna ögonfransarna som fransförlängning, konstgjorda mascaror och lösögonfransar kan göra. En fransförlängning är mycket dyr och sliter mycket på fransarna. Det används lim och starka kemikalier som kan göra stor skada. Att använda lösögonfransar ser i sin tur väldigt onaturligt ut och samlar damm och mycket bakterier runt ögonen som är mycket känsliga. När man sedan skall ta av dem följer det alltid med några av de egna fransarna hur försiktig man än är.

Ett ögonfransserum bygger däremot upp de egna fransarna, förlänger och styrker dem. Det är också väldigt enkelt att använda.

 

Se till att inte köpa ett serum som innehåller prostaglandinanaloger för då orsakar det irritation, klåda, rodnad av ögonvitan, smärta och förändring av färgen på ögonlocket. Dessa serum är billigare men det kan bli skadligt för hälsan! Köp istället från ett varumärke där det klart och tydligt står att det inte innehåller detta ämne. Läkemedelsverket har stoppat ögonfransserum av märkena “RapidLash”, “NeuLash”, “Peter Thomas Roth Lashes to die for” och “NeuveauBrow” eftersom de innehåller detta farliga ämne prostaglandinanaloger.

Man skall inte köpa billigt ögonfransserum på eBay eller andra sidor på internet eftersom de kan vara billiga imitationer av kända märken! Beställ bara från de riktiga tillverkarnas hemsidor eller av officiella distributörer.

Ett riktigt bra serum ger hårsäcken proteiner och extra näring. Fransarna växer sig då starkare, längre och tätare. Det förhindrar också att fransarna släpper.

Man måste följa instruktionerna från tillverkaren noga och man kan applicera serumet en till två gånger om dagen. Används det inte varje dag får man heller inte den effekt man eftersträvar.

 

Använd inte för mycket ögonfransserum

 

Använd aldrig för mycket av serumet varje gång, då får det en motsatt effekt och kan leda till rodnad och sveda i ögat eller ögonlocket.

Livslängden på en ögonfrans är ungefär 120 dagar och sedan faller den av. Ett serum stimulerar tillväxten av nya fransar snabbt. Det tar cirka två till tre veckor att få tjocka och långa ögonfransar med hjälp av serum, men olika produkter fungerar olika på olika människor. Vissa ser resultat efter bara några dagar och andra får vänta upp till mellan fyra till sex veckor.

 

Man skall applicera ett ögonfransserum precis som man gör med en eyeliner på morgon och kväll. Välj endast märken som innehåller naturliga och bra ingredienser. Applicerar man en liten mängd på huden först kan man testa så att man inte är överkänslig.

Detta är en riktigt bra investering och man får ett riktigt bra, långvarigt och naturligt resultat. Och dessutom sparar man sina fransar! Man slipper använda mascara om man inte vill, eftersom serumet gör det jobbet.

Det är mycket mer ekonomiskt om man jämför med andra metoder.

De egna ögonfransarna kommer att växa fint och helt naturligt utan några konstgjorda medel och bli alldeles fantastiska!

Det finns 1 produkt.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog