Filtrera på

Pris
kr kr
Varumärken
mer.... mindre
För
Filter
Parfym 25 %
Senaste nyheterna
Rekommendation
Fördelar
Snabb Säker Leverans med DHL
Normal leveranstid 2-9 vardagar från att du beställt
Klarna Checkout
Betala direkt, med faktura eller delbetalning
Retur & Ångerrätt
Returnera inom 14-dagar och få pengarna tillbaka
Kunnig Professionell Kundtjänst
Vi ger de råd du behöver om våra produkter och allt kring ditt köp

Ögonskugga

Ögonskugga

Idag finns det många delar när det kommer till makeup. En av dessa är Ögonskugga. Det finns olika färger och sorters ögonskuggor vet man inte vad man letar efter så är det en djungel. Pastellfärger till diskreta färger och allt däremellan finns att välja bland som del att skapa den look man är ute efter.

Skapa nya lookar med hjälp av Ögonskugga

De vanligaste att välja bland är flytande och puder Ögonskugga, bland puder finns också mineralögonskugga.

Man behöver inte enbart använda en färg utan det går alldeles utmärkt att blanda, men ett tips är att se till att färgerna på något sätt passar ihop. Det finns ofta paletter som har tre färger eller fyra som passar bra ihop. Istället för att gå på till exempel ljus färg och mörk med en gång så är det lättare att lägga på en mellanfärg. Då blir det snyggare övergång. Beroende på färgkombinationer så kan man skapa en söt, sexig, sotig, naturell eller vardaglig look.

Om man har känsliga ögon eller vill använda sig av en Ögonskugga som vårdar lite så kan man använda sig av mineralögonskugga. Skillnaden mellan mineral och vanliga är att den förstnämnda inte innehåller några konserveringsmedel eller andra kemikalier.

Det finns också alternativ att använda flytande, då penslar man ungefär som man lägger på läppglans men en pensel som medföljer. När det gäller foundation så är det bäst att använda flytande när man har torr hud, det är någonting man kan tänka på även med ögonskugga.  

Välj rätt redskap

När man lägger på ögonskugga på ögonen så finns det speciella makeup borstar som är bra och lätta att använda. Det finns olika storlekar på dem. Anledningen till att man kan använda sig av speciella borstar är när man ska lägga på ögonskuggan och blanda ihop med de som man redan lagt på blir lite enklare. Man kan skapa olika effekter med hjälp av borstar. Det är viktigt dock att borsten inte är för mjuk och fluffig för då blir det svårt att få upp så mycket man vill ha på borsten. En kompakt stabil borste är att föredra. Ska man tona ut Ögonskuggan på ögonlocket så kan man ha en lite större borste medan man bör ha en liten borste om man ska applicera under ögat. Därför räcker det inte att enbart ha en borste. Ett tips är också att lägga på en primer innan så att ögonskuggan fastnar lättare.

När man ska få ens ögon att förvandlas, oavsett om det är lite eller mycket, så är det viktigt att man tänker på att färgkombinationer gör mycket. Man kan använda flera färger och det betyder inte att det är svårare, snarare tvärtom, att applicera. Ofta när man köper ögonskuggor kommer det med en liten pensel, men bäst är att införskaffa riktiga makeup - borstar för att kunna få det resultat man önskar. Var inte rädd att prova nya kombinationer, vem vet, kanske hittar man den perfekta looken gömd under några penseldrag.

Det finns 140 produkter.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Wet N Wild Icon Shadow De Ojos Stop Playing Safe 1Un
  WET N WILD - WETNWILD ICON SOMBRA DE OJOS STOP PLAYING SAFE 1UN
  119,00 krPris
  Wet N Wild Icon Shadow De Ojos Stop Playing Safe 1Un
   WET N WILD - WETNWILD ICON SOMBRA DE OJOS STOP PLAYING SAFE 1UN
   0produkter
   119,00 krPris
   Wet N Wild Icon Shadow De Ojos Cosmic Colission 1Un
    WET N WILD - WETNWILD ICON SOMBRA DE OJOS COSMIC COLISSION 1UN
    119,00 krPris
    Wet N Wild Icon Shadow De Ojos Cosmic Colission 1Un
     WET N WILD - WETNWILD ICON SOMBRA DE OJOS COSMIC COLISSION 1UN
     0produkter
     119,00 krPris