Välj filter

Kategorier
mer... mindre
Pris
68 kr 479 kr
Varumärken
mer... mindre
För
mer... mindre
Filter

Nagelvård

Nagellack

Att piffa upp vardagen med ett par färggranna naglar är ett måste för många. Färgen kan du med fördel anpassa beroende på årstid och säsong samt vilken klädstil och trend du följer. Ett par nylackade naglar kan säga så mycket om hur en person är till sättet eller vad de gillar.

 

Beroende på säsong är det framförallt lite olika färger som toppar säljlistan. Under vintern så väljer många en lite mörkare nyans av till exempel grönt, lila, rött eller blått. Under våren är det istället trendigare med pastellfärgade nagellack och många drar sig då mot ljusrosa och ljusblåa nyanser som passar det lite mer soliga vädret. Under sommaren är det framförallt knalliga nyanser som gäller. Här kan du passa på att måla naglarna gula, orangea eller knallblåa. Sist men inte minst kommer sedan hösten. Under denna årstiden är det framförallt senapsgula toner och röda nyanser som är mer populära. Allting handlar dock om smak och tycke. Du behöver självklart inte köpa trendiga nagellack som passar årstiden. Investera istället i lite olika färger av nagellack som du kan rotera mellan beroende på humör och vilka kläder du planerar att bära.

 

Förutom valet av färg finns det såklart även lite olika typer av nagellack att köpa i butikerna. Gellack är en form av nagellack som blir allt mer och mer populärt och de flesta varumärken som inriktar sig på nagelvård har idag minst en kollektion av gellack att välja mellan.

Olika typer av nagellack

Gellack toppar listorna som ett av det mer populära valet. Detta beror framförallt på att denna form av nagellack håller bättre och ger därför ett mer långvarigt resultat. Nagellack som sitter kvar länge utan att skavas bort i kanterna är någonting som såklart föredras och då framförallt av människor som har ont om tid och inte vill lägga ner alltför mycket energi på sina naglar. En annan fördel med gellack är att de såklart då också är mindre kostsamma i långa loppet då du inte behöver måla om naglarna alltför ofta. Ett bra gellack kan hålla i minst en vecka innan det börjar skavas bort. 

 

Ett annat populärt val är såklart även de mer traditionella nagellacken. Dessa är oftast billigare att investera i vilket gör att du kan köpa flera olika färger att rotera mellan. Nackdelen är då dock att dessa inte är lika hållbara och oftast inte lika pigmenterade vilket gör att du kan behöva måla flera lager för att få en riktigt täckande färg.

Hur man kan få ett nagellack att hålla längre?

För att få ett nagellack att hålla längre är det framförallt viktigt att du har tagit hand om naglarna och återfuktar dem ofta med olja eller kräm. Ett par torra och avskavda naglar kan göra att pigmentet i nagellacket inte fastar som det ska. Dessutom är det svårt att få ett jämnt resultat.

 

Innan du använder ett nagellack är det också en fördel om du använder ett basecoat. Detta ger en jämn bas som skyddar och vårdar dina naglar från ditt nagellack. Efter att lacket har torkat bör du även applicera ett topcoat då detta ger färgen en längre hållbarhet.

Läs mer
Visar 1-12 of 546 item(s)

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in