Filtrera på

Pris
kr kr
Varumärken
mer.... mindre
Filter
Parfym 25 %
Senaste nyheterna
Rekommendation
Fördelar
Snabb Säker Leverans med DHL
Normal leveranstid 2-9 vardagar från att du beställt
Klarna Checkout
Betala direkt, med faktura eller delbetalning
Retur & Ångerrätt
Returnera inom 14-dagar och få pengarna tillbaka
Kunnig Professionell Kundtjänst
Vi ger de råd du behöver om våra produkter och allt kring ditt köp

Elektriska rakapparater

Hårborttagning

Att avlägsna hår på kroppen eller i ansiktet är någonting som de flesta människor gör i en eller annan form. Detta har skapat en enorm marknad där du idag hittar flera olika typer av krämer, rakblad, gels och vax som går att använda för att ta bort hår som du inte vill ha kvar eller inte känner dig bekväm med.

Hårborttagning kan utföras på flera olika sätt. Du kan antingen köpa en passande form av hårborttagning och göra detta hemma själv. Eller så kan du spendera lite mer pengar och uppsöka en salong som gör jobbet åt dig. Laserbehandlingar är till exempel en form av hårborttagning som blir allt mer populärt att använda framförallt av kvinnor då det avlägsnar håret permanent. Detta efter att ett särskilt antal behandlingar har genomförts. Att vaxa bort oönskat hår på en salong är även det en av de mer populära metoderna som många använder sig av.

Olika former av hårborttagning för hemmabruk

Att raka bort oönskat hår med rakhyvlar eller rakblad är det mest populära valet för både kvinnor och män. Det är mer praktiskt och kan göras både i duschen eller utanför över ett handfat. För bästa resultat är det nödvändigt att den produkt du köper kan nå närmare kroppen. Detta gör att du kan få en rakning utan stubb. För att rakhyveln eller bladet ska göra sitt jobb är det också viktigt att du byter ut bladen med jämna mellanrum för att de inte ska bli slöa. Slöa blad är dels inte lika effektiva men dessutom kan slöa blad ge hudirritationer eller utslag.

 

En annan produkt för hårborttagning som är väldigt populär är de krämer som tar bort oönskade hårstrån. Dessa krämer appliceras på till exempel benen och lämnas därefter kvar i några minuter för att sedan sköljas eller torkas av. Efter att du har avlägsnat krämen så har håret försvunnit. Då denna kräm är väldigt stark är denna hårborttagning inte alltför lämplig för känslig hy. Heller inte för dig som planerar att använda den på intima delar eller känsliga partier på kroppen.

 

Om du använder en hårborttagning för känsliga delar på kroppen eller ansiktet är det viktigt att du smörjer in kroppen med en lugnande gel eller kräm för att undvika att den blir irriterad. Det är också viktigt att du frekvent smörjer in kroppen för att den ska hålla sig återfuktad. Detta kommer att underlätta vid framtida hårborttagning.

Hårborttagning på en salong

Att gå till en salong för att avlägsna hår på kroppen är helt klart en mer praktisk upplevelse. För det första behöver inte du tänka på att behandla eller förbereda huden inför en hårborttagning. Den kunniga personalen gör istället jobbet åt dig och väljer ut passande produkter.

Den vanligaste formen av hårborttagning som många går till en salong för att genomföra är olika typer av vaxning. Detta är en mycket effektiv form av hårborttagning som avlägsnar hårstråna från roten vilket ger ett betydligt längre resultat. Det kan även resultera till att hårstråna växer ut mindre markanta. Vilket såklart uppskattas av många.

Det finns 3 produkter.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog