Välj filter

Kategorier
mer... mindre
Pris
63 kr 9279 kr
Varumärken
mer... mindre
För
mer... mindre
Filter

Hudvård

Varmt Välkommen till vår kategori Hudvård!

På dessa sidor finner Ni förhoppningsvis det Ni behöver för att vårda huden på allra bästa sätt. Vi på Tigoo brinner starkt för att du som kund ska erbjudas en helhet kring hudvård, och ett sortiment som garanterar Dig rätt förutsättningar för att just Din hud ska må toppenbra. Detta är bara ett av skälen till att vi uteslutande jobbar med certifierade partners som kan förse oss med en bred, unik och prisvärd portfölj kring hudvård. Oavsätt din hudtyp så finns här ngt för alla. Torr hy, blandad hy, fet hy, acne, rodnad mfl.

Hudvård är ett ständigt växande segment där vi lägger extra mycket kärlek och krut för att erbjuda allt från det traditionella men också det senaste inom hudvård online.

 

Om man känner till vad som kännetecknar olika hudtyper är det lättare att hitta rätt produkter.

Har man problem med acne är det vanligt att det syns i ansiktet, på axlarna, bröstet och ryggen. Det beror på en ökad talgproduktion i just dessa områden. Problemen börjar under puberteten då könshormoner och androgener påverkar talgkörtlarna att producera mer talg. Överskottet av talg gör att det bildas en pormask i hårcellen eftersom den blir tilltäppt. Får man dessutom en inflammation kan det leda till finnar. Vad som orsakar acnen är dels inflammation i huden, ökad talgproduktion och bakterier. Dessa i sin tur beror på ärftlighet och hormoner. Förtjockning av hornlagret är en annan orsak samt rökning.

 

Påverkar Choklad och fet mat din hud?

 

Det sägs att choklad och fet mat kan förvärra acne, men det finns inget vetenskapligt belägg för detta. Men vissa krämer och makeup kan däremot täppa till porerna och även kolhydrater samt för många mejeriprodukter kan också vara en orsak.

Acne beror inte heller på att man inte tvättar sig ordentligt som många tror!

Är acnen mycket svår krävs medicinsk behandling, annars finns många bra produkter på marknaden som är receptfria.

`

Rengöring är det allra viktigaste och att använda rätt produkter efteråt. Undvik allt som förvärrar besvären. Med de rätta hjälpmedlen kan man på ett bra sätt bekämpa bakterie-inflammationer så att huden fortare kan bilda nya celler. Det finns bra produkter som inte torkar ut huden.

Läs mer
Visar 1-12 of 6060 item(s)

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in