Filtrera på

Kategorier
Pris
kr kr
Varumärken
mer.... mindre
För
Hair type
Filter
Parfym 25 %
Senaste nyheterna
Rekommendation
Fördelar
Snabb Säker Leverans med DHL
Normal leveranstid 2-9 vardagar från att du beställt
Klarna Checkout
Betala direkt, med faktura eller delbetalning
Retur & Ångerrätt
Returnera inom 14-dagar och få pengarna tillbaka
Kunnig Professionell Kundtjänst
Vi ger de råd du behöver om våra produkter och allt kring ditt köp

Schampo

 

Hårvård är för oss en naturlig del av vår vardag och visst vill vi att ens hår ska se bra och fräscht ut. En del lägger lite mer energi på det än vad andra gör. Några fokuserar på vilka produkter som är bra medan andra inte är så noga med det. Huvudsaken är att håret blir rent. Men använder man fel produkter kan det resultera i att håret blir värre och att det inte ser så bra ut som man önskar.

Välj rätt i Schampo för just Ditt hår

Det finns många olika sorters Schampo, det kan vara svårt och veta exakt vilket som passar just ens egna hår. Det finns för torrt hår, fint hår, färgat, slitet, oljigt, detta är bara några av de sorter som man kan välja bland. Alla märken lovar att man ska få ett glansigt och livfullt hår. Men väljer man fel så hjälper det inte så mycket. Om man är osäker vad för hår man har kan gå till sin frisör och fråga. De kan även rekommendera vad som passar just ditt hår bäst.

Är dyrare bättre?

Precis som många andra varor så finns det Schampo som kostar mer och några som kostar mindre. Är det någon skillnad? Ja, det är det. I de som kostar lite mer är det lite mer vitaminer och proteiner som håret behöver. Även om ett billigare Schampo kan innehålla bra ämnen så är det oftast inte tillräckligt. De innehåller mer vatten än vad de lite dyrare gör. Både ett dyrare och billigare Schampo kan innehålla till exempel Argan olja men skillnaden är att i det dyrare så är det mer. Man betalar för att få mer av det som är bra. De håller sig längre än vad de billigare produkterna gör.

Torrschampo

Man kan även få rent håret utan att ställa sig i duschen. Det ersätter inte den vanliga hårtvätten men om man inte vill tvätta håret varje dag så är detta ett bra sätt. Det finns som spray och som puder. Men precis som med det vanliga Schampot så finns det misstag man kan göra. Om man använder sig av sprayen så är det viktigt att inte ha flaskan för nära håret. Då finns en risk att det hamnar ojämnt. Använder man pudret så är ett tips att man fördelar det med en puderborste, något man inte ska göra är att hälla rakt på håret. Dels så blir det ojämnt fördelat men det är också slöseri av produkten.

Det är inte bara schampot som avgör hur ens hår mår. Om man tvättar håret för ofta så slits håret för mycket. Hur ofta man ska tvätta håret beror också på vad man har för hårtyp. Det finns olika rekommendationer, en del säger att varannan dag går bra medan andra att det räcker att tvätta ett par gånger i veckan, övrigt går det bra att skölja med varmvatten. Man får helt enkelt avgöra vad ens egna hår mår bra av. På Tigoo.com kan man läsa hur du tar hand om ditt hår på bästa sätt och där kan du såklart även köpa det Schampo och Balsam som ditt hår behöver och mår bra av.

Det finns 628 produkter.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Instituto Español Baby Schampo Extra Soft Newborn Sensitive
  INSTITUTO ESPAÑOL BEBE CHAMPU SUAVE RECIEN NAVIDO PIEL SENSIBLE SIN ALERGENOS 300ML
  89,00 krPris
  Instituto Español Baby Schampo Extra Soft Newborn Sensitive
   INSTITUTO ESPAÑOL BEBE CHAMPU SUAVE RECIEN NAVIDO PIEL SENSIBLE SIN ALERGENOS 300ML
   0produkter
   89,00 krPris
   Frank Provost - Expert Nutrition Shampoo Dry Y Asperos 750 Ml
    FRANK PROVOST - EXPERT NUTRITION champú dry y asperos 750 ml
    79,00 krPris
    Frank Provost - Expert Nutrition Shampoo Dry Y Asperos 750 Ml
     FRANK PROVOST - EXPERT NUTRITION champú dry y asperos 750 ml
     0produkter
     79,00 krPris