Välj filter

Pris
99 kr 2039 kr
Varumärken
mer... mindre
För
mer... mindre
Filter

Brun utan sol

Brun utan sol

 

Att vara brun på sommaren är ett eftersträvat mål för många. Det är ett tecken på att man spenderar mycket tid utomhus i solen eller på att man har varit utomlands. Det är lyxigt tycker många, och attraktivt säger flera andra. I Sverige kan det vara svårt att uppnå den mörkare hudton som önskas, då soltimmarna även på sommaren kan vara ganska begränsade. Många väljer då att söka sig till ett solarium, men uv-strålarna från solariet är skadligt för huden och kan i värsta fall leda till hudcancer. För den som vill tjuvstarta sommarens solbränna eller hjälpa den lite på traven, kan då Brun Utan Sol vara ett bra alternativ.

 

Hur fungerar Brun Utan Sol

 

En Brun Utan Sol produkt består av ämnet Dihydroxyaceton, förkortas som DHA, vilket är ett naturligt sockerämne som är helt ofarligt för huden. Det som händer när man smörjer in sig med Brun Utan Sol är att DHA ämnet reagerar med aminosyrorna som finns i hudens yttersta lager. Det yttersta lagret består endast av döda hudceller, som då färgas mörkare i processen. Det tar ungefär en till tre timmar innan huden upplevs som mörkare, och dessvärre håller effekten endast i sig i ungefär tre till sju dagar efteråt, då de döda hudcellerna naturligt ramlar av från kroppen, och därmed tar med sig brännan.

 

Hur man applicerar det rätt

Det finns vissa steg man kan följa för att få sånt bra resultat som möjligt. Första steget är att ta en dusch och peela ansiktet och kroppen. Efter detta bör man även smörja in sig med återfuktande salva. Poängen med detta är att Brun Utan Sol absorberas mer ju torrare huden är, och om man har vissa torrfläckar på huden kan färgen mörkna mer på dessa ställen. Vanliga ställen där detta händer är armbågar och knän. Om man istället peelar sig innan och smörjer sig blir det större chans att resultatet blir jämnare.

 

Vilken sorts Brun Utan Sol ska man välja?

 

Det finns många olika sorter att välja på när det gäller Brun Utan Sol krämer, som kan vara olika i sin intensitet och konsistens. Vanligast är Brun Utan Sol med kräm och mjölk. Denna sort finns både i färgade och ofärgade varianter. Fördelen med att använda en av de färgade varianterna är att det är lättare att se var krämen hamnar någonstans, och det blir lättare att kontrollera så att det blir ett jämnt resultat. Krämen appliceras över hela kroppen, och om man vill undvika att få mycket kräm över händerna kan man använda en Brun Utan Sol handske. Ett annat alternativ är Brun Utan Sol spray eller mist. Även denna finns färgad och ofärgad, de torkar ofta väldigt snabbt och därför blir även resultatet synligt fort. Sist men inte minst går det även att vända Brun Utan Sol droppar. Dessa är väldigt populära, då denna kräm kommer i form av Brun Utan Sol i en väldigt koncentrerad form, som man sedan tillsätter i sin egen hudkräm.

 

Läs mer
Visar 1-12 of 17 item(s)

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in