Om oss

Detta är Tigoo

Vi är ett svenskt företag från Helsingborg som år 2019 började sälja skönhetsprodukter på tigoo.com. Vi fokuserar enbart på e-handel och vi erbjuder lukrativa erbjudanden för våra kunder från ett stort och välsorterat sortiment – till låga priser.

Vi som äger Tigoo

Det är vi, Peter Hansson och Klas Pamp, som äger tigoo.com. Vi drivs av att kunna utveckla företaget ytterligare utan att tappa fokus på den personliga kontakten. Vi vet att det ger både trygghet och möjlighet att erbjuda det där lilla extra när det finns förståelse och hjärta med i kundrelationerna.

Peter & Klas

r affärsmodell

Tack vare samarbetsavtal med ledande leverantörer i Europa och Sverige har vi möjlighet att kontinuerligt ta in nya produkter och automatiskt uppdatera existerande sortiment. Det innebär att vi alltid hämtar lägsta möjliga pris och kan erbjuda våra kunder lägre priser än många av våra konkurrenter.

 I många fall är vi på Tigoo dessutom den enda svenska återförsäljaren då nya produkter läggs in i vår webbshop så fort våra leverantörer fått in dem i sitt lager.

Här finns vi

Vårt huvudkontor finns i Helsingborg och vårt svenska lager i Skurup, men vi levererar till hela Sverige. Vår kundtjänst är lokal och den är ett av våra viktigaste verktyg. I vår personliga kontakt med kunderna kan vi bemöta behov och önskemål och vara lyhörda för eventuella framtida förändringar som vårt företag behöver göra.

Sortimentet

I dagsläget kan vi erbjuda över 70 000 produkter till våra kunder och i sortimentet ingår det både traditionella och mindre kända varumärken inom bland annat hudvård, hårvård, parfym och smink. Saknar du en viss produkt? Hör gärna av dig – vi gillar att bli utmanade.

Vårt mål

Tillgänglighet och trygghet är två av våra ledord. När du handlar hos oss gör du det med vetskapen att dina frågor och eventuella synpunkter aldrig kommer att slussas ut i cyberrymden och förbli svarslösa. Vi som jobbar på Tigoo är ”riktiga människor” som engagerar sig personligen för att du ska få bästa möjliga service.

Du kan också lita på att oavsett hur mycket vi växer som företag så kommer vi att behålla vårt vinnande koncept – vi pressar priserna så att du kan fortsätta köpa skönhetsprodukter av hög kvalité till låga priser.

Miljöansvar

Vi är medvetna om att vi måste ta vår del av ansvaret i miljöfrågor och vårt miljöarbete har därför en självklar roll i det vardagliga arbetet. Vi följer rådande miljölagar och regler och arbetar kontinuerligt för att förändra vårt miljöarbete genom att hushålla med råvaror och resurser. Vårt emballage är anslutet till FTI(f.d REPA-registret) vilket innebär att vi tar vårt ansvar för återvinningen av det förpackningsmaterial vi producerar. Dessutom källsorterar vi allt på företaget, från kontor till logistiken.

  

Trygghet som kund

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i att handla hos oss. Hos oss ska hela flödet vara enkelt och fungera och vi lyssnar mer än gärna på dig som kund.

Företagsuppgifter:

Tigoo Nordic AB

E-commerce Park

Vasatorpsvägen 1E

25457 Helsingborg

Org.nummer: 559275-5879