Acqua Di Parma Cologne Pura Deo Spray 150 Ml
  • Acqua Di Parma Cologne Pura Deo Spray 150 Ml

Acqua Di Parma Cologne Pura Deo 150 Ml

489,00 kr
Inkl. moms
Deodorant Spray 150 ml, Deospray i doften Colonia Pura. Colonia Pura utstrålar en maskulin sensualitet. Doften öppnar med krispiga insl…
0produkter
Antal
Slut i Lager

Deodorant Spray 150 ml, Deospray i doften Colonia Pura. Colonia Pura utstrålar en maskulin sensualitet. Doften öppnar med krispiga inslag av bergamott, pomerans och saftig apelsin som lättar upp doften. Hjärtat blommar ut i jasmin och kryddiga noter av koriander som ger doften en oväntad harmoni. De varma, sofistikerade doftnoterna av patchouli, och cederträ möter milda inslag vit mysk. Doftfamilj: CitrusLanserad: 2017Toppnot: Apelsin, Bergamott, PomeransHjärtnot: Koriander, JasminBasnot: Cederträ, Patchouli, Vit MyskAcqua di Parma Colonia Assoluta Eau de Köln, 10 ml. / 10 ml DetaljerColonia Assoluta är en livfull kreativ återgivning av den klassiska Colonia-strukturen. En extraordinär komposition med nutida noter och sofistikerade nyanser. Fräschen av Calabria bergamot och rödorange förutser den strålande elegansen av lavendel och rosmarin, som stängs med en bas av ädla skogar som amerikansk cederträ och sandelträ. 10 ml. / 10 ml Designer Om Acqua di Parma: Med introduktionen av Acqu.

Handla ACQUA DI PARMA cologne PURA deo spray 150 ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
ACQUA DI PARMA
N/100194

Datablad

För
Herr
Format
Spray
Type of skin
All skin types

Specifika referenser