Ghd Tail Comb Carbon Anti-Static

Antistatisk kam som är gjord av värmeresistent kolfiber. De smala piggarna gör den perfekt för noggrann fördelning och styling av håret…
Läs mer
199,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Antistatisk kam som är gjord av värmeresistent kolfiber. De smala piggarna gör den perfekt för noggrann fördelning och styling av håret.Underbart mångsidigt, ghd Tail Comb är perfekt för backcombing, snitt hår, precision styling och tucking i lösa hår i updos. Den professionella, värmebeständiga designen har supera fina tänder som gör det möjligt att skapa önskad stil, oavsett hur invecklad. De anti-statiska egenskaperna ger ditt hår en jämn yta, så du kan styra frizz och flyga. Bruksanvisning: För skadorfri backcombing, ta en liten del av håret och håll den borta från huvudet. Placera kammen i sektionen, några centimeter bort från roten. Skjut kamma ner håret mot växlingsriktningen i två korta slag, stoppa kort av rötterna. För den tredje stroke, tryck tillbaka höger till rötterna. Fortsätt med den här metoden på varje sektion som du vill backcomba. Observera: Vi är en godkänd ghd-aktör.

Handla Ghd Tail Comb Carbon Anti-Static med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
N/91914

Datablad

För
Dam
Hair type
All Hair Types
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in