Paul Mitchell Blonde Forever Blonde Balsam 200 Ml

Forever Blonde är ett balsam från Paul Mitchell som är perfekt för blekt och slingat hår för att återställa färgen till normalt skick. …
Läs mer

Butikpris 267,00 kr

225,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Forever Blonde är ett balsam från Paul Mitchell som är perfekt för blekt och slingat hår för att återställa färgen till normalt skick. Den återfuktar torrt hår och reparerar skadorna. Balsamet ljusnar upp färgen och bevarar de blonda tonerna. Den mjukgör och reder ut håret för att förebygga framtida skador och håller håret starkt. Perfekt för blekt och höglyftat hår. Ge skört blont hår fukt och styrka som behövs. Rika balsam, inklusive macadamia mutterolja och safflor extrakt, hydratiseras direkt in i håraxeln för förbättrad mjukhet och glans. KerActive protein kramar varje sträng för att skydda och hjälpa till att reparera skador. Ansökan Applicera på rent fuktigt hår. Kamma igenom. Skölj. Ingredienser Safflor Seed Oil Macadamia Seed Oil Tumeric Root Extract. Typ - Conditioner Kön - Unisex Artikelvikt - 201 ml.

Handla PAUL MITCHELL BLONDE forever blonde conditioner 200 ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
N/70497

Datablad

För
Unisex
Hair type
Blond hair
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in