Paul Mitchell Flexible Style Wax Works 100 Ml

Extreme TextureGen en extrem stil och glans med detta HD-vax. Spik upp det. Chunk det tillsammans. Stycke ut. Garanterad endast när den…
Läs mer

Butikpris 238,00 kr

221,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Extreme TextureGen en extrem stil och glans med detta HD-vax. Spik upp det. Chunk det tillsammans. Stycke ut. Garanterad endast när den säljs av en professionell frisör. John Paul Mitchell Systems utför inte eller godkänner djurförsök. Gjord i USAAdditional Product Information: Vi är inte associerade eller anslutna till John Paul Mitchell Systems och är inte en licensierad återförsäljare av John Paul Mitchell Systems. John Paul Mitchell Systems garanterar endast den här produkten när den säljs via auktoriserade återförsäljare och kan inte garantera äktheten hos någon produkt som säljs av en obehörig återförsäljare. Vi kan inte garantera att denna produkt omfattas av någon tillverkares garantier eller är berättigad till någon tillverkares rabatt. Om UPC-koderna eller andra spårningskoder saknas från en produktbehållare till en John Paul Mitchell Systems-produkt behåll behåll ditt inköpsbevis för att hjälpa till att spåra den produkten om det är osannolikt att det är felaktigt.

Handla PAUL MITCHELL FLEXIBLE STYLE Wax Works 100 ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
N/80223

Datablad

För
Unisex
Hair type
All Hair Types
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in