Paul Mitchell Heavy Hitter Schampo 1000 Ml

Paul Mitchells Mitch Double Hitter 2-i-1 Shampoo och Conditioner är det bästa schampo och balsam för fettigt hår. Denna starka schampo …
Läs mer

Butikpris 401,00 kr

217,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Paul Mitchells Mitch Double Hitter 2-i-1 Shampoo och Conditioner är det bästa schampo och balsam för fettigt hår. Denna starka schampo avlägsnar överflödiga oljor och smuts som finns nära hårets rötter för att lämna håret utan vikt och mjukhet. Denna 2 i 1-behandling lämnar en ren och frisk doft till håret efter användning. Paul Mitchell Beauty Products är utformade med expert hårvård i åtanke, utan att spendera expertpriset. Paul Mitchells innovativa hårspänningsprodukter är utformade utan djurförsök. Paul Mitchell trivs på att experimentera, undersöka och testa sina produkter på människor innan de levererar sina kunder kundens hårvårdsprodukter som är utformade med dig i åtanke.

Handla PAUL MITCHELL HEAVY HITTER shampoo 1000 ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
N/87510

Datablad

För
Unisex
Hair type
All Hair Types
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in