CHI FAROUK - Biosilk Farouk Chi Silk Infusion 355Ml
  • CHI FAROUK - Biosilk Farouk Chi Silk Infusion 355Ml

Chi Farouk - Biosilk Farouk Chi Silk Infusion 355Ml

319,00 kr
Inkl. moms
CHI Infusil Infusion är en rik inloppsbehandling som innehåller silke, vete och sojaproteiner. Dessa ingredienser tränger in i håret oc…
0produkter
Antal
Slut i Lager

CHI Infusil Infusion är en rik inloppsbehandling som innehåller silke, vete och sojaproteiner. Dessa ingredienser tränger in i håret och hjälper till att hålla det starkt och friskt, håret är mer hanterbart och lämnar mjukt med strålande glans. Denna produkt är också fri från Paraben. Att använda: Applicera en liten mängd på palmerna och arbeta jämnt genom håret. Lämna in och styling som önskat.

Handla Farouk Chi Silk Infusion 355Ml från FAROUK med prisgaranti hos Tigoo.

Farouk CHI Silk Infusion är speciellt utvecklad för att fungera tillsammans med Chi Styling Tool produktlinjer. Chi Silk Infusion är en rik behandlingsbehandling som är formulerad med rent silkesvete och sojaproteiner som kommer att tränga in och hjälpa till i sträng.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
CHI FAROUK
N/69622

Datablad

För
Unisex

Specifika referenser

16 andra produkter i samma kategori: