Chi Farouk - Biosilk Farouk Chi Twisted Fabric Finishing Paste Paraben Free 74G
  • Chi Farouk - Biosilk Farouk Chi Twisted Fabric Finishing Paste Paraben Free 74G

Chi Farouk - Biosilk Farouk Chi Twisted Fabric Finishing Paste Paraben Free 74G

129,00 kr
Inkl. moms
Farouk CHI Twisted Fabric Finishing Paste Denna unika sammansättning ger dig möjlighet att skulptera och modellera håret på en mängd ol…
0produkter
Antal
Slut i Lager

Farouk CHI Twisted Fabric Finishing Paste Denna unika sammansättning ger dig möjlighet att skulptera och modellera håret på en mängd olika sätt. Ger en briljant finish och innehåller mjukgörande ämnen och vitaminer som vårdar och återfuktar medan du stylar. Adderar inte, ger glans. Värme Styling med CHI 44 Skapa en mängd frisyrer som bibehålls med hjälp av CHI 44. Du kommer att uppleva helt nya styling möjligheter. CHI 44 teknologin får styling produkterna att penetrera djupare in i håret och ger därmed större styling möjligheter. Upprepad Styling Skyddar mot värme, det bästa är att man kan styla dessa frisyrer om och om igen med värme verktyg utan att skada håret. 50gMångsidig stylingpasta med fuktighetsgivare för skulptering och gjutning av hår i olika utseende. Ger en lysande finish och innehåller konditioneringsmjukgörare och vitaminer för att återfuktas som du stannar. Ren, oljig känsla Jonisk och katjonisk hydration Interlink-teknik Lämplig för alla hårtyper Ej testad på djur. Gjord i USA.

Handla Farouk Chi Twisted Fabric Finishing Paste Paraben Free 74G med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
CHI FAROUK
N/78070

Datablad

För
Unisex
Hair type
All Hair Types

Specifika referenser