Proraso Green Shaving Cream 150Ml
  • Proraso Green Shaving Cream 150Ml

Proraso Green Shaving Cream 150Ml

89,00 kr
Inkl. moms
Gjord med en varm tvålprocess, lämnas den för att mogna i 3 dagar. Detta ger en extremt fin, tjock och krämig tvål som med hjälp av en …
0produkter
Antal
Slut i Lager

Gjord med en varm tvålprocess, lämnas den för att mogna i 3 dagar. Detta ger en extremt fin, tjock och krämig tvål som med hjälp av en borste ger en mjuk och rik skum. Kombinationen av egenskaperna hos Eucalyptusolja och Menthol är formeln utformad för att förena utmärkt jämnhet med toning och en trevlig kylningseffekt. Dampa din Proraso borste med varmt vatten. Krama omkring 2 cm tvål mellan borstehåren och massage på ansiktet med cirkulära rörelser. Om några ögonblick förvandlas tvålen till en krämig och kompakt lödd som kommer att mjuka alla slags skägg, vilket gör rakning en trevlig daglig aktivitet.

Handla Proraso Green Shaving Cream 150ml från PRORASO med prisgaranti hos Tigoo.

Gjord med en varm tvålprocess", lämnas den för att mogna i 3 dagar. Detta ger en extremt fin, tjock och krämig tvål som med hjälp av en borste ger en mjuk och rik skum. FormelKombinera egenskaperna hos Eucalyptusolja och Menthol är formeln utformad för att förena utmärkt jämnhet med toning och en trevlig kylningseffekt. Vägbeskrivning: Dampa din Proraso borste med varmt vatten. Krama omkring 2 cm tvål mellan borstehåren och massage på ansiktet med cirkulära rörelser. Om några ögonblick förvandlas soppen till en krämig och kompakt skum som mjukgör alla slags skägg, vilket gör rakning en trevlig daglig aktivitet. Ingredienser: Aqua (Vatten / Eau), Stearic Acid, Kokosnukifera (Kokos) Olja, Kaliumhydroxid Natriumhydroxid, Glycerin, Mjölksyra, Natrium Lauroylsarkosinat, Mentol, Kamfer, Eukalyptol, Eukalyptus Globulus Bladolja, Pentaerytrityl Tetra-di-t-butylhydroxihydrocinnamat, Natriummetasilikat, Tetrasodium EDTA, Hydroxietylcellulosa, Natriumhydroximetylglycinat, Geraniol, Parfym (Fragrance ). ."

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
PRORASO
N/153079

Datablad

För
Herr

Specifika referenser