Proraso White Shaving Cream Sensitive Skin 150Ml
  • Proraso White Shaving Cream Sensitive Skin 150Ml

Proraso White Shaving Cream Sensitive Skin 150Ml

89,00 kr
Inkl. moms
Gjord med en varm tvålprocess, lämnas den för att mogna i 3 dagar. Detta ger en extremt fin, tjock och krämig tvål som med hjälp av en …
0produkter
Antal
Slut i Lager

Gjord med en varm tvålprocess, lämnas den för att mogna i 3 dagar. Detta ger en extremt fin, tjock och krämig tvål som med hjälp av en borste ger en mjuk och rik skum. Perfekt för känslig hud, det skyddar som en osynlig sköld och förhindrar rodnad. Dess formel, idealisk för känslig hud, berikas med havregrynsextrakt och grönt te för en mjukgörande och lugnande effekt. Det är det perfekta sättet att lugna rodnad som orsakas av rakning. Dampa din Proraso borste med varmt vatten. Krama omkring 2 cm tvål mellan borstehåren och massage på ansiktet med cirkulära rörelser. Om några ögonblick förvandlas tvålen till en krämig och kompakt lödd som kommer att mjuka alla slags skägg, vilket gör rakning en trevlig daglig aktivitet.

Handla Proraso White Shaving Cream Sensitive Skin 150ml från PRORASO med prisgaranti hos Tigoo.

Köp Proraso Pre-Shave After Shave - Proraso White Range, lämplig för känslig hud, lämnar huden mjuk och skyddad före och efter rakning. En bra rakning klassiker. En rik och tät barberkräm skyddar huden som en osynlig sköld och hjälper till att minimera irritationen från rakning. Detaljer tillhandahållna av Proraso.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
PRORASO
N/153087

Datablad

För
Herr

Specifika referenser

16 andra produkter i samma kategori: