Proraso White Shaving Foam Sensitive Skin 300Ml
  • Proraso White Shaving Foam Sensitive Skin 300Ml

Proraso White Shaving Foam Sensitive Skin 300Ml

99,00 kr
Inkl. moms
Den perfekta lösningen för dem som har känslig hud som blir lätt irriterad. Tack vare sin tjocka och krämiga konsistens skyddar den hud…
0produkter
Antal
Slut i Lager

Den perfekta lösningen för dem som har känslig hud som blir lätt irriterad. Tack vare sin tjocka och krämiga konsistens skyddar den huden som en osynlig sköld och underlättar rakhyvelens glid, vilket hjälper till att förhindra irritation och mikroklipp. För en mer behaglig, snabb och enkel rakning utan att skada känslig hud. Dess formel, idealisk för känslig hud, berikas med havregrynsextrakt och grönt te för en mjukgörande och lugnande effekt. Det är det perfekta sättet att lugna rodnad som orsakas av rakning. Dampa ansiktet med varmt vatten. Skaka burken, håll den vertikal. Sprid skummet över ansiktet och raka. För att skydda produkten, torka burken efter användning och lämna inte i mycket fuktiga miljöer. Om det är rostform på burken, hantera försiktigt. Produkten inuti har inte påverkats.

Handla Proraso White Shaving Foam Sensitive Skin 300ml från PRORASO med prisgaranti hos Tigoo.

Proraso Sensitive Shaving Foam är speciellt formulerat för den mest känsliga huden och skyddar huden för att förhindra irritation och nicks. Havregryn har en lugnande effekt och grönt te, en naturlig antioxidant, skyddar huden och hjälper till att förhindra irritation efter rakning. Har en antydan till det lätta, uppfriskande doften av lime och äpple. Proraso har sitt ursprung i Italien och har hjälpt männen att uppnå en jämn rakning sedan 1948. Genom åren har vår rakningsprodukt utvecklats till naturbaserade formuleringar utan mineraloljor eller konstgjorda färger. Nourishing botaniska extrakt och naturliga oljor skyddar huden före, under och efter rakning för en irritationsfri upplevelse.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
PRORASO
N/153089

Datablad

För
Herr

Specifika referenser