Giorgio Armani Si Perfumed Moisturizing Body Lotion 200 Ml

Body Lotion 200ml, Giorgio Armani Si är en väldigt populär doft som omedelbart ger en sensuell och exotisk förnimmelse! I toppen finns …
Läs mer
499,00 kr (inkl. moms)
Levereras normalt inom 2 - 9 arbetsdagar.
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Body Lotion 200ml, Giorgio Armani Si är en väldigt populär doft som omedelbart ger en sensuell och exotisk förnimmelse! I toppen finns bergamott, mandarin och svarta vinbär som ger doften dess mystiska och förföriska touch. Hjärtat innehåller turkisk ros och jasmin som sedan möter spännande toner av varm vanilj och patchouli. Njut av lyxig och mjuk hud med Giorgio Armani Si kroppslotion. Skämma bort och plumpa huden med långvarig mjukhet och den häftiga lukten av Armani Si EDP. Antag denna Armani Si kropps lotion som en del av din dagliga rutin och beundra synliga resultat i form av silkeslen och hydratiserad hud. Njut av doften i kroppen med en blandning av neroli, patchouli och vanilj och skörda fördelarna med den här dekadenta produkten. Massage kroppslotionen i huden efter ditt bad eller duschrutin och följ med Giorgio Armani Si EDP för en längre hållbar lukt.

Handla GIORGIO ARMANI Si Parfymd Moisturizing Body Lotion 200 Ml från ARMANI med prisgaranti hos Tigoo.

Giorgio Armani - Si Parfymerad Kropp Lotion 200ml / 6.7oz Typ: Body Lotion.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
P/Q-KZ-186-B5

Datablad

För
Dam
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in