Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du Allmänna Villkor och vår användning av cookies.
  • Ny
Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri Body Lotion
  • Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri Body Lotion

Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri Body Lotion 150 Ml

(0)Review
309,00 kr
Inkl. momsLevereras normalt inom 2 - 9 vardagar.
Body Lotion 150 ml, Arancia di Capri är en lätt, frisk och sprudlande doft med fruktiga inslag av apelsin, mandarin och citrus. I hjärt…
4 items
Antal
Body Lotion 150 ml, Arancia di Capri är en lätt, frisk och sprudlande doft med fruktiga inslag av apelsin, mandarin och citrus. I hjärtat finns doftnoter av pomerans som kombinerats med kardemumma, som till slut övergår i en bas av söt karamell och sensuella noter av mysk. Doftfamilj: CitrusLanserad: 1999Toppnot: Essentiella oljor av Citron, Apelsin, MandarinHjärtnot: Kardemumma, PomeransBasnot: Karamell, MyskEn djupt fuktgivande lotion som använder mandelolja, olivolja och druvfröoljor för att trösta hela kroppen och låt den vara härligt mjukad. Blu Mediterraneo - Arancia Di Capri av Acqua Di Parma lanserades 1999, den här strålande aromatiska doften öppnas med toppnoteringar av eteriska, mandarin och citronolja. Mellersta sedlar blandar Petit Grain med den friska doften av kardemum som följs av mjuka basnotor av karamell och musk.

Handla ACQUA DI PARMA BLU MEDITERRANEO ARANCIA DI CAPRI body lotion 150 ml från ACQUA DI PARMA med prisgaranti hos Tigoo.

Acqua di Parma Arancia Di Capri Body Lotion, 148 ml. / 148 ml Detaljer En lätt och fräsch emulsion som absorberas snabbt, ger en djupt nedåtriktad åtgärd och har en omedelbar fuktighetsgivande och upplysande effekt på huden. Det upprätthåller inte bara hudens korrekta hydrolipidfilm utan har även antioxidantegenskaper tack vare vitamin E. Inramat i de subtila noterna av Arancia di Capri-doften är huden tonad och fuktad hela dagen. 148 ml. / 148 ml Designer Om Acqua d.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
ACQUA DI PARMA
N/102574
4 Produkter

Datablad

För
Unisex
Format
Spray
Type of skin
All skin types
Textures
Lotion

Specifika referenser

No customer reviews for the moment.

Write your review

Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri Body Lotion 150 Ml

Body Lotion 150 ml, Arancia di Capri är en lätt, frisk och sprudlande doft med fruktiga inslag av apelsin, mandarin och citrus. I hjärt…
Write your review

16 andra produkter i samma kategori: