Revitalash Advanced Eyelash Balsam 35Ml
  • Revitalash Advanced Eyelash Balsam 35Ml

Revitalash Advanced Eyelash Balsam 35Ml

1 139,00 kr
Inkl. moms
Advanced Conditioner från RevitaLash använder kraften av peptider och botaniska ämnen; för förstärkning och konditionering. Det hjälper…
0produkter
Antal
Slut i Lager

Advanced Conditioner från RevitaLash använder kraften av peptider och botaniska ämnen; för förstärkning och konditionering. Det hjälper ögonfransarna att se tjockare och fylligare och ger dina ögonfransar en ökning. Kliniska test har visat att det fungerar ..... och snabbt! När det används dagligen ger det omedelbara konditioneringsfördelar. vilket resulterar i friskare, mer lyxiga fransar. 3,5 ml kommer att hålla dig upp till 6 månader.

Handla REVITALASH Advanced Eyelash Conditioner 35ml från REVITALASH med prisgaranti hos Tigoo.

En anmärkningsvärd kosmetisk innovation som dramatiskt förbättrar skönheten hos dina naturliga fransar. Oftalmologen testad Dermatologistestad Test för icke-irriterande allergi Kliniskt testad Ej testad på djur Gjord i USA Ytterligare produktinformation: Vi är inte associerade eller anslutna till Athena Cosmetics och är inte en licensierad återförsäljare av Athena Cosmetics. Athena Cosmetics garanterar endast denna produkt när den säljs via auktoriserade återförsäljare och kan inte garantera äktheten hos någon produkt som säljs av en obehörig återförsäljare. Vi kan inte garantera att denna produkt omfattas av någon tillverkares garantier eller är berättigad till någon tillverkares rabatt. Om UPC-koderna eller andra spårningskoder saknas från någon produktbehållare av en Athena Cosmetics-produkt, behåll behåll ditt kvitto för att hjälpa till med spårningen av den produkten, om det inte är troligt att den är defekt.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
REVITALASH
N/57175

Datablad

För
Dam
Textures
Serum

Specifika referenser