Acqua Di Parma Magnolia Nobile Body Cream 150Ml
  • Acqua Di Parma Magnolia Nobile Body Cream 150Ml

Acqua Di Parma Magnolia Nobile Body Cream 150Ml

729,00 kr
Inkl. moms
Denna lyxiga kroppscreme innehåller naturliga mjukgöringsingredienser som vitamin E för att hjälpa till att fuktar huden. Denna kroppsk…
0produkter
Antal
Slut i Lager

Denna lyxiga kroppscreme innehåller naturliga mjukgöringsingredienser som vitamin E för att hjälpa till att fuktar huden. Denna kroppskräm är doftad med Magnolia Nobile av Acqua Di Parma, som kommer att lämna din hud försiktigt doftad och se och känna sig fastare och smidigare. En kontrast mellan skarpa citrus och doftande floraler. En hypnotisk doft som öppnas med toppnoteringar av Bergamot och Citron, mellersta noter smälter in för att ge doften en rik blommig burst av magnolia, bulgarsk ros och jasmin. Basnoterna tar över för att ge doften en elegant doft av Sandelträ, Patchouli och Vetiver.

Handla ACQUA DI PARMA Magnolia Nobile Body Cream 150Ml från ACQUA DI PARMA med prisgaranti hos Tigoo.

En mjuk snabbabsorberande och skämdrädande kräm Släcker huden direkt med intensiv fukt. Skyddar huden med en härlig bekväm känsla. Lämnar huden smidig och smidig Romantiskt doftad.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
ACQUA DI PARMA
N/35152

Datablad

För
Dam
Textures
Cream

Specifika referenser

16 andra produkter i samma kategori: