Acqua Di Parma Colonia Body Cream 150 Ml
  • Acqua Di Parma Colonia Body Cream 150 Ml

Acqua Di Parma Colonia Body Cream 150 Ml

449,00 kr
Inkl. momsBetala säkert med Klarna
Body Cream 150ml, Kroppslotion i doften Colonia. Colonia är en frisk och tidlös doft för den pragmatiske mannen som älskar tradition. D…
4produkter
Antal
Body Cream 150ml, Kroppslotion i doften Colonia. Colonia är en frisk och tidlös doft för den pragmatiske mannen som älskar tradition. Doften öppnar friska inslag av sicilianska citrusfrukter, som tillsammans med lavendel och damaskros skapar ett harmoniskt hjärta. Doften rundas av i en träig bas av vetiver, sandelträ och patchouli. Doftfamilj: CitrusLanserad: 1916Toppnot: Siciliansk citrus, Hjärtnot: Damaskros, LavendelBasnot: Sandelträ, Patchouli, VetiverUpplev doften av Colonia av Acqua Di Parma i en kroppscreme, den här klassiska friska doften öppnas med toppnoteringar av sicilianska citrusfrukter. Mellersta sedlar av lavendel och damast ros försiktigt melded med woody bas noter av Vetiver, Sandelträ och Patchouli.

Handla ACQUA DI PARMA Colonia Body Cream 150 Ml från ACQUA DI PARMA med prisgaranti hos Tigoo.

En rik fuktighetsgivande kroppskräm Firmans hud för en omedelbar lyft och täthet Hjälper ton och hydrat hela kroppen Mjukgörs för mjuk silkeslen överallt Ger en känsla av friskhet och smidighet.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
ACQUA DI PARMA
N/33616
4 Produkter

Datablad

För
Unisex
Type of skin
All skin types

Specifika referenser

16 andra produkter i samma kategori: