Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Deodorant 150Ml

Acqua Di Gio är doft av frihet, full av vind och vatten. Duften blandar en mängd marina och träiga noter, inklusive mandarin, bergamot,…
Läs mer
459,00 kr (inkl. moms)
Levereras normalt inom 2 - 9 arbetsdagar.
Sista produkten i lager 1 Produkt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Acqua Di Gio är doft av frihet, full av vind och vatten. Duften blandar en mängd marina och träiga noter, inklusive mandarin, bergamot, neroli, persimmon, rosmarin, nasturtium, jasmin, rav, patchouli och cistus för att skapa en skarp, maskulin doft. Giorgio Armani Acqua di Gio är en etablerad doft som är mycket populär hos Tigoo-kunder, eftersom dess färskt vattenlevande doft är perfekt både för daglig användning och speciella tillfällen, och det utmärkta priset gör det till ett bra pris för pengarna. Giorgio Armani grundade sitt mode- och fritidsmärke i Milano, Italien år 1975 och gjorde sitt varumärke med haute couture, färdiga design för både män och kvinnor. Idag omfattar varumärket Giorgio Armani nu ett antal olika linjer och produkter, inklusive barnkläder, kosmetika, hotell och resorts, och naturligtvis dofter. Acqua di Gio (män) och Acqua di Gioia (kvinnor) är färska dofter som skapades av Armani i mitten av 90-talet, inspirerad av Pentelleries vackra natur, där han tillbringade en sommarlov.

Handla GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Homme Deodorant 150Ml från ARMANI med prisgaranti hos Tigoo.

Fragrance lanserades av Georgio Armanis designhus 1997 Acqua di Gio mäns doft klassificeras som en frisk vatten. Människans doft har noter av citrus, rosmarin, jasmin, persimmon, patchouli och cedar. Rekommenderas för dagtidslitage. Finns i en 3,4-uns deodorant spray På grund av produktens personliga natur accepterar vi inte retur.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
O/9486

Datablad

För
Herr
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in