Acqua Di Parma Gelsomino Nobile Bath Gel 200 Ml

Exklusiv duschtvål med doft av den klassiska parfymen Acqua di Parma Gelsomino Nobile. Det är en ljuvlig parfym med doftnoter av italie…
Läs mer
449,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Exklusiv duschtvål med doft av den klassiska parfymen Acqua di Parma Gelsomino Nobile. Det är en ljuvlig parfym med doftnoter av italiensk mandarin, rosépeppar och natthyacint som smälter in i calabreisk jasmin och apelsinblomma för att ge doften en unik personlighet. Acqua di Parma Gelsomino Nobile EdP avslutas med en basnot av cederträ och mysk. Gelsomino Nobile av Acqua Di Parma balanserar de känsliga, sensuella dofterna av blommor mot skogar och muskler. Lanserades 2011, öppnar denna doft med toppnoteringar av Mandarin och Pink Peppercorn. Mellersta sedlar av jasmin och apelsinblommor blandas med basnotor av Cedarwood och Musk för att ge denna doft den perfekta efterföljande doften.

Handla ACQUA DI PARMA GELSOMINO NOBILE bath gel 200 ml från ACQUA DI PARMA med prisgaranti hos Tigoo.

En vårdande, delikat doftande lödande badgel Ger ett rikt mjukt skum som smutsar rent huden Formuleras med jasmin-extrakt Vitamin B5- och risproteiner Hjälper hydrathalten med respekt för hudens naturliga balansering Parfymerad med de raffinerade noterna hos Gelsomino Nobile Leaves huden smidig, slät fräsch & strålande.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
N/60628

Datablad

För
Unisex
Type of skin
All skin types
Textures
Gel
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in