Payot Crème Purifiante 50Ml

Denna lättviktiga kräm för kombination till fet hud är anti-spot-vapnet! Det begränsar och kontrollerar talgöverskott, synligt minskar …
Läs mer

Butikpris 384,00 kr

249,00 kr (inkl. moms)
Sista produkten i lager 1 Produkt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Denna lättviktiga kräm för kombination till fet hud är anti-spot-vapnet! Det begränsar och kontrollerar talgöverskott, synligt minskar brister och ger en glöd till huden utan glans. Strukturen av absolut ljushet omsluter huden med en känsla av mjukhet och komfort; det tränger in direkt och lämnar huden mjuk och jämn. Icke-comedogenic. Användning: Applicera på rent ansikte och hals, morgnar och kvällar, undvik ögonområdet och använd solskydd vid exponering för solljus.

Handla PAYOT Crème Purifiante 50Ml från PAYOT med prisgaranti hos Tigoo.

En renande, icke-komedogen ansiktsgrädde. Egenskaper En ultralätt konsistens som tränger in direkt i huden. Envelops hud med en känsla av komfort. Innehåller en ny generation AHA-komplex för att ge en mild mikroexfoliering. Infunderad med chilenska mynta- och zink-extrakt för att kontrollera överskott av talg. mattande pulver för en glansfri yta Skin framstår mjukare mjukare friskare och mer strålande Idealisk för kombination till fet hud Användning: Applicera dag och natt på rengjort ansikte och nacke. Följ med en solskyddsmedel på morgonen.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
G/PAYPAYC73561627

Datablad

För
Dam
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in