Payot Stick Couvrant Pâte Grise

Genom att ge hög täckning som arbetar för att maskera tillfälliga, mindre fläckar, har denna concealer blivit berikad med skiffer extra…
Läs mer
239,00 kr (inkl. moms)
Sista produkten i lager 2 Produkter
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Genom att ge hög täckning som arbetar för att maskera tillfälliga, mindre fläckar, har denna concealer blivit berikad med skiffer extrakt som gör det möjligt att rena huden samtidigt som den döljer specifika fläckar och ofullkomlighet. Ger tydligare hud med jämnare hud. Att använda: Applicera hela dagen, direkt till små fläckar.

Handla PAYOT Stick Couvrant Pâte Grise från PAYOT med prisgaranti hos Tigoo.

En högtäckande concealer för regelbundna eller tillfälliga mindre fläckar. Berikad med skiffer extraherar den ikoniska aktiva beståndsdelen i pate grise. Hjälper att rena och dölja specifika fläckar. Naturligt kamouflerar otäcka små fläckar. Erbjuder riktade applikationer under dagen på små ställen. Avtäcker en jämn klar och perfekt hudfärg. Förpackad i en resevänlig praktisk och hygienisk stickdesign. Specifikationer Storlek: 1,6 g .

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
W/97961

Datablad

För
Dam
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in