Penhaligon'S Lily Of The Valley Eau De Toilette 100 Ml

Söttheten av denna soliflore är först och främst en av karaktären. Med gentiliteten (av erfarenhet) och oskulden (av ungdomar) här är e…
Läs mer

Butikpris 1 207,00 kr

626,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Söttheten av denna soliflore är först och främst en av karaktären. Med gentiliteten (av erfarenhet) och oskulden (av ungdomar) här är en blomma som hänger sina klockor ihop, som delikat delar sin parfym. Men en soliflore gjord av en fin orkestrering av noter. Öppningen är så frisk som maj och så optimistisk som våren ger geranium lugn och storhet åt denna citrus. Eftersom denna föreställda och romantiserade krämiga vita blomma fortsätter att öppna sina kronblad, rose, ylang ylang och jasmin släpper sin doft. Och eftersom diskretion är en dygd; man kan nästan inte vara medveten om sandelträ och ekmoss som ger Lily of the Valley en tidlös och evigt finale. Kungliga bröllopsställen har noterat. Huvudnoter: Bergamot, Citron Och Geraniumhjärta Noter: Lily Of The Valley, Rose, Ylang Ylang Och Jasmine Base Noter: Oakmoss And Sandalwood.

Handla PENHALIGONS LILY OF THE VALLEY edt spray 100 ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
N/58629

Datablad

För
Dam
Properties
Refreshing
Soothing
Type of skin
All skin types
Textures
Lotion
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in