Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu Eau De Parfym 125Ml

Varm och sensuell doft inspirerad av var havet möter trä. Introducerar ACQUA DI GIÒ ABSOLU doft för män, firar facket mellan färskvatte…
Läs mer

Butikpris 1 222,00 kr

1 149,00 kr (inkl. moms)
Levereras normalt inom 2 - 9 arbetsdagar.
Varumärke:
Favoriter0
Beskrivning
Varm och sensuell doft inspirerad av var havet möter trä. Introducerar ACQUA DI GIÒ ABSOLU doft för män, firar facket mellan färskvatten och varmt trä. Sett genom Giorgio Armanis ögon tar alliansen av vatten och trä oss på en resa till tidlös maskulinitet, som omfattar en djupare övergripande medvetenhet.

Handla GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO ABSOLU EAU DE Parfym 125ML VAPORIZADOR från ARMANI GIORGIO med prisgaranti hos Tigoo.

Introducerar ACQUA DI GIÒ ABSOLU doft för män, firar fackföreningen av vatten och trä. Det är det tredje kapitlet i ACQUA DI GIÒ-berättelsen, uttrycket av mans allians med naturen, frigör hans inre styrka och frihet. Giorgio Armanis senaste doft för män betonar väsentligheten i vatten och dess väsentliga roll i den naturliga världen. Detta är en värld som ses genom Giorgio Armanis ögon, där alliansen av vatten och trä tar oss på en resa till tidlös maskulinitet, som omfattar en djupare övergripande medvetenhet. Med ACQUA DI GIÒ ABSOLU doft för män ser vi en inkarnation av mannen, som lyfter fram en klok och medveten känsla, liksom en förståelse för elegansen av raffinerad lyx. En fransk signaturdoft för män har skapats, med hjälp av marina noter och patchouli. Patchouli ger den perfekta balansen mellan vattenlevande doften och träiga dofter, vilket skapar sant maskulinitet med en sensuell vridning som ligger i doften av doften. Denna unika allians av trä och vattenlevande friskhet gör patchouli naturens perfekta ingrediens. Överst i ACQUA DI GIÒ ABSOLU doft är den naturliga trähatten som tillverkas av aska, som härrör från hållbar produktion, sedan lackat och graverat med det ikoniska Giorgio Armani-monogrammet. Tillsammans sammanfogar locket och kragen, vilket återspeglar träets och vattenets överensstämmelse med själva doften. Denna doft för män är en elegant allians av skogar mjukad av en frisk akvatisk signatur.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
P/O-BZ-303-B2

Datablad

För
Herr
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in