Giorgio Armani Acqua Di Gio Eau De Toilette 75Ml

Acqua Di Gìo Profumo är en sofistikerad och intensivt maskulin doft med träiga, aromatiska och havsinspirerade noter som tillsammans sk…
Läs mer

Butikpris 967,00 kr

919,00 kr (inkl. moms)
Levereras normalt inom 2 - 9 arbetsdagar.
Varumärke:
Favoriter0
Beskrivning
Acqua Di Gìo Profumo är en sofistikerad och intensivt maskulin doft med träiga, aromatiska och havsinspirerade noter som tillsammans skapar en oemotståndlig, sensuell kombination. Armani presenterade sin populära maskuliska doft Acqua di Gio 1996. Nästan 20 år senare lanseras en ny version av doften Acqua di Gio Profumo, elegant, luftig och djup. Doften symboliserar sammanslagningen av havsvågor med svarta stenar. Acqua di Gio Profumo är en vattenlevande, aromatisk, woody och kryddig komposition. Den öppnar med färsk akvatisk överenskommelse och bergamot. Dess hjärta fångar aromatiska toner av pelargon, salvia och rosmarin, som ligger på botten av patchouli och rökelse.

Handla GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Eau De Toilette 75Ml från ARMANI med prisgaranti hos Tigoo.

Introducerar den djupt sensuella Acqua Di Giò Profumo, en cologne född från vulkaniska stenar och djuphavsvatten. För den senaste opusen kopplas de färska bergamot- och marina överenskommelserna ihop med den djupa, fängslande rökning av rökelse, ett inspirerande och förföriskt rika material, vilket skapar en djupt sensuell aromatisk manens doft som har en speciell fascination för Giorgio Armani.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
P/R-50-303-75

Datablad

För
Herr
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in