Giorgio Armani Si Eau De Parfym 100 Ml

EdP 100ml, Giorgio Armani Si är en väldigt populär doft som omedelbart ger en sensuell och exotisk förnimmelse! I toppen finns bergamot…
Läs mer

Butikpris 1 425,00 kr

1 139,00 kr (inkl. moms)
Levereras normalt inom 2 - 9 arbetsdagar.
Varumärke:
Favoriter1
Beskrivning
EdP 100ml, Giorgio Armani Si är en väldigt populär doft som omedelbart ger en sensuell och exotisk förnimmelse! I toppen finns bergamott, mandarin och svarta vinbär som ger doften dess mystiska och förföriska touch. Hjärtat innehåller turkisk ros och jasmin som sedan möter spännande toner av varm vanilj och patchouli. Njut av tidlös elegans med Giorgio Armani Si Eau de Parfym spray. Inspirerad för tvingande och starka kvinnor, bjudar Si dig att bada i styrka och modernitet. Denna inbjudande doft är smält med Mandarinolja, Roses de Mai, Blond Woods, Amber och Vanille för att skapa en kraftfull och sprudlande doft som du kommer att vilja ta med dig under de kommande åren. Inrymt i en elegant och enkelt klassisk flaska, är Giorgio Armani Si Eau de Parfym spray den mångsidiga doften för den moderna kvinnan.

Handla GIORGIO ARMANI Si Eau De Parfym 100 Ml från ARMANI med prisgaranti hos Tigoo.

Armani Si Eau De Parfym Spray Långvarig mångsidig doft Omfattande utbud till överkomliga priser Olika produkter som passar individuell smak Val för män och kvinnor Specifikationer Storlek: 101 ml .

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
P/Q-KZ-303-B1

Datablad

För
Dam
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in