Giorgio Armani Si Eau De Toilette 50 Ml

Giorgio Armani Sì är en ljus och delikat doft och passar till den moderna kvinnan. Doften är skapad för en självständig, positiv och fö…
Läs mer

Butikpris 835,00 kr

769,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Beskrivning
Giorgio Armani Sì är en ljus och delikat doft och passar till den moderna kvinnan. Doften är skapad för en självständig, positiv och förförisk kvinna som vågar säga ja till livet. Sì Eau de Toilette återspeglar denna fängslande och bekymmersfria kvinnas utstrålning. Doftens toppnoter startar upp med svarta vinbär, päron, mandarin och bergamott som sedan går över i hjärtnoter av freisa och ros för att därefter landa i en bas av mysk, vanilj, amber och patchouliTigoo är glad att tillkännage lanseringen av en ny doft från Giorgio Armani. Si Eau de Toilette är en lättare version av den ursprungliga Eau de Parfym. Denna feminina doft öppnas med fruktiga toner av balckcurrent, päron och neroli. Kompositionen blandar sig sedan i ett hjärta av blommiga freesia och rosa sedlar, och kommer sedan till en mjuk yta med basnotor av bärnsten, vanilj och vitmusk kompletterad med woody överenskommelser att avrunda doften. Finns även i 30 ml och 100 ml.

Handla Giorgio Armani Si Edt 50 Ml från GIORGIO ARMANI med prisgaranti hos Tigoo.

Giorgio Armani introducerar den ljuvliga känslan av Sì Eau de Toilette. Med den lyx som kommer från enkelhet består Sì Eau de Toilette doften för kvinnor av endast de viktigaste ingredienserna. Precis som silkeborstar mot nakna hudar, är det subtilt texturerat och förföriskt. En lysande, blommig chypre som består av kontraster. Sì Eau de Toilette är det kvintessiva uttrycket av en intim kvinnors doft, lätt elusiv men nyanserad för att framkalla en palett av vågiga, lekfulla och ytterst förföriska känslor.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
P/Q-KZ-404-50

Datablad

För
Dam
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in