Giorgio Armani Si Passione Eau De Parfym 30 Ml

EdP 30 ml, Sì Passione, den nya doften från Giorgio Armani, framkallar passionen hos Sì-kvinnan - full av styrka, femininitet och frihe…
Läs mer

Butikpris 723,00 kr

629,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter1
Beskrivning
EdP 30 ml, Sì Passione, den nya doften från Giorgio Armani, framkallar passionen hos Sì-kvinnan - full av styrka, femininitet och frihet. Det är en intensiv, kompromisslös doft för den självsäkra kvinnan som är villig att göra extrema val - en kvinna som vågar säga ja. Sì Passione, den nya parfymen för kvinnor av Giorgio Armani. En kraftfull återuppfinning av Armani-duftens signatur, Sì Passione, lägger till en ny dimension till Giorgio Armanis feminina doftperspektiv - i sin egen ord, en oemotståndlig kombination av nåd, styrka och självständig ande. "En intensiv, kompromisslös doft för en självsäker kvinna som vågar säga ja.

Handla Giorgio Armani Si Passione Eau De Parfym 30 Ml från GIORGIO ARMANI med prisgaranti hos Tigoo.

En feminin eau de Parfym. Dofthistoria: Denna mousserande fruktig blommiga doft med noter av ros och woody vanilj skapades för kvinnan som är passionerad, feminin och fri. Stil: Frisk, fruktig, blommig. Noter: - Top: mousserande päron - Mellan: ros - Bas: woody, vanilj. Stils namn: Giorgio Armani Si Passione Eau De Parfym. Style Number: 5729938. Finns i butikerna.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
P/O-Q1-303-30

Datablad

För
Dam
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in