Giorgio Armani Sky Di Gioia Eau De Parfym 100 Ml

I år får samlingen ett oändligt utrymme av drömmar: SKY di Gioia. SKY di Gioia eau de Parfym för kvinnor är en övertygande upplevelse s…
Läs mer
909,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
I år får samlingen ett oändligt utrymme av drömmar: SKY di Gioia. SKY di Gioia eau de Parfym för kvinnor är en övertygande upplevelse som överförs av en vision av skönhet och oändlig skala som lugnar och skapar lycka ... en bild vars vädjan aldrig försvinner: överklagandet av en soluppgång som lyser rosa över havet. Det är också ett budskap om hopp: varje dag börjar varje dag med en oändlighet av nya möjligheter, och varje gryning är ett löfte om optimism. Jag är fascinerad av gryningen, med sina ständigt växlande färger och de oändliga kontrasterna av ljus och skugga, Giorgio Armani. Som rund och slät som en sten, tar SKY di Gioia doftflaska sin inspiration från den mycket speciella paletten av en Medelhavet soluppgång: en väldigt ljusrosa skuggning till ljus och reflekterad i det rena glaset. Kepsen adopterar en mer intensiv nyans av lychee rosa.

Handla Giorgio Armani Sky Di Gioia Eau De Parfym 100 Ml (Woman) med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
H/89644

Datablad

För
Dam
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in