Givenchy Gentleman Cologne Eau De Cologne 100Ml

Dyk in i en explosiv friskhet. Givenchy vrider den klassiska Köln med en iris-infunderad elektrifierande citrus tonic. Bursting Bergamo…
Läs mer

Butikpris 896,00 kr

589,00 kr (inkl. moms)
Levereras normalt inom 2 - 9 arbetsdagar.
Varumärke:
Favoriter0
Beskrivning
Dyk in i en explosiv friskhet. Givenchy vrider den klassiska Köln med en iris-infunderad elektrifierande citrus tonic. Bursting Bergamot, Citron och Rosemary kick startar en energisk climax, Musk och Vetiver lugna. En irreverent doft för fritt andar, som bara följer deras instinkter. En frigörande skott av vitalitet för när det är dags att släppa taget, vända reglerna, känna rushen.

Handla Givenchy Gentleman Cologne Eau De Cologne 100Ml från GIVENCHY med prisgaranti hos Tigoo.

Gentleman Givenchy Köln, en vridning på den klassiska Gentleman doften. Dyk in i en explosion av friskhet med en iris-infunderad elektrifierande citrus tonic. Bursting bergamot, citron och rosmarin kick börjar en energisk rush, lugnad av musk och vetiver. En irreverent doft för fritt andar, som bara följer deras instinkter. En frigörande skott av vitalitet för när sin tid att släppa taget, vända reglerna, känna rushen. CITRUS WOODY FLORALTop Noter: Citrus, RosemaryHeart Noter: IrisBase Noter: Vetiver, Musk.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
W/177070

Datablad

För
Herr
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in