Gucci Guilty Eau De Parfym Intense 75Ml

1 Recension
Medan den ursprungliga doften var en Eau de Toilette, är Gucci Guilty intense en Eau de Parfym: en provokativ varm orientalisk blomma m…
Läs mer

Butikpris 1 191,00 kr

1 099,00 kr (inkl. moms)
Levereras normalt inom 2 - 9 arbetsdagar.
Varumärke:
Favoriter0
Beskrivning
Medan den ursprungliga doften var en Eau de Toilette, är Gucci Guilty intense en Eau de Parfym: en provokativ varm orientalisk blomma med passion i sin kärna. Doften griper ens uppmärksamhet med en praktfull öppning av mandarin - som genomsyras av en modern öppenhet - tillsammans med en djärv näve rosépeppar. Hjärtat avslöjar en blommande syrén, berikad med en sensuell kvinnlig viol och heliotrop. Den för Gucci kännetecknade Patchouli doften når en ny intensitet spetsad med en beroendeframkallande, ambra. Gucci Guilty Intense för kvinnor är allt den ursprungliga Skyldiga doften men med en mer intensiv och kraftfull doft. En sexig romantisk parfym är perfekt för kvällskläder och har en distinkt och attraktiv kvalitet. Gucci Guilty Intense är en intressant kombination som ger en beroendeframkallande doft, med toppnoteringar av Pink Pepper och Mandarin Orange, hjärtkort från violett, lila och heliotrope och basnotor av Patchouli och Amber. Gucci Guilty Intense Eau de Parfym har en elegant och lyxig guldflaska. En cool och modern doft för orolig kvinnor.

Handla Gucci Guilty Eau De Parfym Intense Spray 75Ml från GUCCI med prisgaranti hos Tigoo.

En blommig orientalisk doft för moderna kvinnor Varmt klassiskt kryddigt starkt och inebriating Toppnotor av mandarin och rosa peppar Hjärttappar av lila violett & heliotrope Basnotor av patchouli & bärnsten Perfekt för alla tillfällen Lanserades 2011 Produktlinje: Skyldig Intensiv Produktstorlek: 75ml / 2.5oz.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
N/33555

Datablad

För
Dam
Olfactory Families
Oriental floral
Perfume type
Eau de Parfum
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in