Gucci Premiere Eau De Parfym 50Ml

Gucci Premiére är en sprudlande tidlös doft som firar stjärnan i varje kvinna. Toppnoterna är bergamott, apelsinblomst, hjärtnoterna är…
Läs mer
749,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Beskrivning
Gucci Premiére är en sprudlande tidlös doft som firar stjärnan i varje kvinna. Toppnoterna är bergamott, apelsinblomst, hjärtnoterna är vita blommor och mysk, och basen består av läder och trä. Gucci Premier Eau de Parfym lanserades 2012 med den underbara Blake Lively. Hon är en hyllning till Hollywoods skådespelers glamour och skönhet, och inspireras av varumärkets couture-samling från 2010 Cannes Film Festival. En stor parfym för dem som vänder huvud och kommenderar uppmärksamhet, Gucci Premier har toppnoteringar av Orange Blossom och Bergamot, mellantoner av Musk och Vitblommor samt Läder- och Woodsy-basnotor. Häftigt och inspirerande, Gucci Premier Eau de Parfym levereras med en super slank och elegant guldflaska med charmdetaljer. En glamorös och sexig doft.

Handla Gucci Premiere Eau De Parfym Spray 50Ml från GUCCI med prisgaranti hos Tigoo.

En blommig träig muskeldoft för modern Inspirerad av tidlös Hollywood glamour Mjukt, friskt, elegant, varmt och lockande Toppnotor av bergamot och apelsinblomma Hjärtor av vita blommor och muskus Basnotor av patchouli och sandelträ Lanserades 2012 Perfekt för alla tillfällen.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
P/Q-IZ-303-50

Datablad

För
Dam
Olfactory Families
Woody Floral
Perfume type
Eau de Parfum
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in