Antonio Banderas King Of Seduction Eau De Toilette 100 Ml
  • Antonio Banderas King Of Seduction Eau De Toilette 100 Ml

Antonio Banderas King Of Seduction Eau De Toilette 100 Ml

209,00 kr
Inkl. momsBetala säkert med Klarna
King of Seduction Eau de Toilette Spray - Denna intensiva och energiska doft släpper ut en virvelvind av element i kraftfulla kontraste…
120produkter
Antal
King of Seduction Eau de Toilette Spray - Denna intensiva och energiska doft släpper ut en virvelvind av element i kraftfulla kontraster. Den starka, men ömtåliga doften tar dig till ett förföringsrike. Top noter är grapefrukt, bergamot, ananas, melon och grönt äpple. Hjärtat ger neroli, jasmin, kardemumma och marina överenskommelser. Basen består av cederträ, vetiver, bärnsten, mocka och vitmusk.

Handla ANTONIO BANDERAS King of Seduction Eau De Toilette 100 ml (man) från ANTONIO BANDERAS med prisgaranti hos Tigoo.

King of Seduction av Antonio Banderas är en woody aromatisk doft för män och introducerades 2014. Toppnoterna är grapefrukt, bergamot, ananas, melon och grönt äpple; Mellersta noter är neroli, jasmin, kardemumma och havsnoter; basnotor är ceder, vetiver, bärnsten, mocka och vitmusk. Designhus: Antonio Banderas Doftnamn: Seduktionskonfiguration Startdatum: 2014 Eau de toilette finns i 3,4-ounce spray Kön: Mäns Funktioner En blandning av grapefrukt, bergamot, ananas, melon, grönt äpple, neroli, jasmin, kardemumma, ceder, vetiver, bärnsten, mocka och vit musk Vi kan inte acceptera avkastning på denna produkt. På grund av tillverkarens förpackningsändringar kan produktförpackningen variera från bilden som visas.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
ANTONIO BANDERAS
N/70609
120 Produkter

Datablad

För
Herr
Olfactory Families
Woody
Perfume type
Eau de Toilette

Specifika referenser

16 andra produkter i samma kategori: