Juicy Couture Gold Couture Eau De Parfym 100Ml
  • Juicy Couture Gold Couture Eau De Parfym 100Ml

Juicy Couture Gold Couture Eau De Parfym 100Ml

519,00 kr
Inkl. momsBetala säkert med Klarna
VIVA LA JUICY GOLD COUTURE blommar ut i lockande, saftiga noter från vilda bär och förflyttar sig sedan till en sensuell blandning av g…
1produkter
Antal
Sista produkten i lager
VIVA LA JUICY GOLD COUTURE blommar ut i lockande, saftiga noter från vilda bär och förflyttar sig sedan till en sensuell blandning av gyllene amber och kola.o DEKADENTDoften öppnas med en antydan av frestande vilda bär som fångar kvinnligheten bakom den alltid lika glamourösa Viva-musan. o LYXIGDen lätta smekningen av kaprifol gör att doftens hjärta bultar av en oemotståndlig sinnlighet och tillsammans med eldiga noter av jasmine sambac skapas en fängslande doftbouquet.o BERUSANDEGyllene amber, kola, vanilj och sandelträ smälter samman och ger doften en strålande värme och en oförglömlig avslutning.En blommig fruktig doft för moderna kvinnor Söt krämig, härlig och berusande Top notera av läckra vilda bär. Hjärtnoteringar av Sambac jasmin och kaprifol. Basnotor av sandelträguldgula karamell- och vaniljelixir. Lanserades 2014 Passar till hösten eller vinterns slitage.

Handla JUICY COUTURE Gold Couture Eau De Parfym Spray 100ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
JUICY COUTURE
N/59513
1 Produkt

Datablad

För
Dam
Olfactory Families
Fruit Gourmand Floral
Perfume type
Eau de Parfum

Specifika referenser

Kunder som köpte den här produkten köpte också: