Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto Di Calabria Eau De Toilette 30 Ml

EdT 30 ml, Bergamotto di Calabria öppnar med lätta och rofyllda doftnoter av kalabrisk bergamott som förstärks av fräschören från citro…
Läs mer
509,00 kr (inkl. moms)
Levereras normalt inom 2 - 9 arbetsdagar.
Varumärke:
Favoriter1
Lägg i önskelista
Beskrivning
EdT 30 ml, Bergamotto di Calabria öppnar med lätta och rofyllda doftnoter av kalabrisk bergamott som förstärks av fräschören från citron. I hjärtat finns fruktiga och blommiga inslag av röd ingefära och cederträ. Doften rundas av i en härlig bas av vetiver, benzoin och mysk. Doftfamilj: CitrusLanserad: 2010Toppnot: Citron, Kalabrisk BergamottHjärtnot: Röd ingefära, CederträBasnot: Benzoin, Mysk, VetiverKalabriens land - starkt och intensivt. Endast här hittar äkta bergamot sitt naturliga livsmiljö. Dess glittrande noter uppträder vid starten i en unik doft, förstärkt av citronens färska, röda ingefära och cederträ. På basen ligger en aldrig tidigare skådad kombination av vetiver, bensin och muskus. Stils namn: Acqua Di Parma Blu Mediterraneo" Bergamotto Di Calabria Eau De Toilette Spray. Style Number: 529068. Finns i butikerna."

Handla ACQUA DI PARMA BLU MEDITERRANEO BERGAMOTTO DI CALABRIA edt spray 30 ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
P/O-J3-404-01

Datablad

För
Unisex
Olfactory Families
Aromatic Woody
Perfume type
Eau de Toilette
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in