Prada Candy Sugar Pop Eau De Parfym 50Ml
  • Prada Candy Sugar Pop Eau De Parfym 50Ml
  • Prada Candy Sugar Pop Eau De Parfym 50Ml
  • Prada Candy Sugar Pop Eau De Parfym 50Ml

Prada Candy Sugar Pop Eau De Parfym 50Ml

519,00 kr
Inkl. moms
AGATHA RUIZ DE LA PRADA - Prada Candy Sugar Pop Eau De Parfym Spray 50Ml
0produkter
Antal
Slut i Lager

Mess med överskott: Förtjänlig Prada s wild flirtation. Ett skott mot systemet: de dofter som slår ut förutfattade idéer. Med lite av de vilda 60-talet, lite Nouvelle Vague, och en del glänsande Pop kastade in, Prada Candy familjen tar extremitet till det yttersta, hoppar från en besatthet till nästa. Livet lever fullt, gränserna är passé. Här femininitet är överdriven men öm, överblown men alltid sofistikerad. Prada Candy förkroppsligar ett skyldigt nöje: En överdos av lyx - allt insvept i chockerande rosa - det resulterar i en mycket beroendeframkallande överraskning som förvånansvärt förfinas. Delikata noter av persika och vanilj blandas med luftig äpple och Mahonium och glänsande övre noter av Vert de Bergamote och Gröna Citrus, som består av en oväntat stor dofthistoria: Ett sött första intryck med en ironisk sida, Prada Candy Sugar Pop lämnar rummet på en hög not.

Handla PRADA Candy Sugar Pop Eau De Parfym Spray 50ml från PRADA med prisgaranti hos Tigoo.

En mångsidig grooming spray Långvarig doft Den passar för vardagligt slitage Ger omedelbar kylning och uppfriskande åtgärd till din kropp Bra för dagen eller en speciell kväll ute Specifikationer Storlek: 50 ml Vikt: 0,6 lbs .

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Prada
P/O-1C-303-50

Datablad

För
Dam
Olfactory Families
Fruit Gourmand Floral
Perfume type
Eau de Parfum

Specifika referenser