Ralph Lauren Polo Blue Eau De Toilette 40 Ml
  • Ralph Lauren Polo Blue Eau De Toilette 40 Ml

Ralph Lauren Polo Blue Eau De Toilette 40 Ml

469,00 kr
Inkl. moms
En doft med känsla av hav och friska vindar. Toppnoterna inleder med mogen melon, saftig gurka och tangerin. Hjärtat består av friska n…
0produkter
Antal
Slut i Lager

En doft med känsla av hav och friska vindar. Toppnoterna inleder med mogen melon, saftig gurka och tangerin. Hjärtat består av friska noter från basilika, salvia och geranium. Avslutningsvis avrundas doften av mocka, mossa, amber, patchouli och mysk. För den moderna mannen. Ralph Lauren Polo Blue Eau De Toilette 40ml från Ralph Lauren.Polo Blue har noter av Melon de Cavaillon Lush Accord Lush Vatten Melon Färsk Skivad Gurka Mandarin Clary Sage Absolut Geranium Basil Verbena Tvätt Suede Velvet Moss Amber Wood Patchouli Coeur and Sheer Musk. Storlek: 41 ml. Tillverkad till högsta kvalitet. Designen är elegant och innovativ. Bra presentidé.

Handla RALPH LAUREN Polo Blue Edt Spray 40,00 ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
RALPH LAUREN
P/P-RR-404-40

Datablad

För
Herr

Specifika referenser

16 andra produkter i samma kategori: