Ralph Lauren Polo Eau De Toilette 118Ml (Green Bottle)
  • Ralph Lauren Polo Eau De Toilette 118Ml (Green Bottle)

Ralph Lauren Polo Eau De Toilette 118Ml (Green Bottle)

809,00 kr
Inkl. moms
Ralph Lauren Polo Eau de Toilette, som ursprungligen lanserades 1978, är nu en klassisk herr duft från den populära designern. Evig och…
0produkter
Antal
Slut i Lager

Ralph Lauren Polo Eau de Toilette, som ursprungligen lanserades 1978, är nu en klassisk herr duft från den populära designern. Evig och vacker, Ralph Lauren Polo är en blandning av toppnoteringar som inkluderar Bergamot, Basil, Coriander och Juniper Berries, hjärtnotor som inkluderar Läder, Pine Tree Needles, Pepper och Amber och basnotor som inkluderar Oakmoss, Musk och Patchouli. Undvik starka floral noter, Ralph Lauren Polo är en verkligt maskulin doft. Finns i en grön glasflaska med den klassiska Polo branding, är Ralph Lauren Polo EDT en klassisk doft som är ett måste för män.

Handla POLO EDT 118ML SPRAY (GREEN BOTTLE) från RALPH LAUREN med prisgaranti hos Tigoo.

Lanserad av Ralph Laurens designhus 1978 år 1978 klassificeras Polo som en skarp träig doft. Denna maskulenta doft har en blandning av läderträbaksobak och oakmoss. Det rekommenderas för dagtidslitage.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
RALPH LAUREN
N/54813

Datablad

För
Herr

Specifika referenser