Viktor & Rolf Bonbon Eau De Parfym 90 Ml
  • Viktor & Rolf Bonbon Eau De Parfym 90 Ml
  • Viktor & Rolf Bonbon Eau De Parfym 90 Ml
  • Viktor & Rolf Bonbon Eau De Parfym 90 Ml

Viktor & Rolf Bonbon Eau De Parfym 90 Ml

1 269,00 kr
Inkl. moms
EdP 90ml, Bonbon är en tidlös parfym från Viktor & Rolf som karakteriserar självsäkerhet och karisma. Den förföriska doften är förslute…
0produkter
Antal
Slut i Lager

EdP 90ml, Bonbon är en tidlös parfym från Viktor & Rolf som karakteriserar självsäkerhet och karisma. Den förföriska doften är försluten i en exklusiv flaska i form av en läcker rosa rosett. De lyxiga dropparna har en berusande och oemotståndlig karamelldoft. En självklar, feminin doft för den nya generationens kvinnor!En fruktig gourmand doft för moderna kvinnor Söt krämig varm härlig och livlig Top noter av karamell mandarin apelsin och persika Hjärtnotor av apelsinblomma & jasmin Basnotor av cedertrågträ sandelträ & bärnsten Lanserades 2014 Rekommenderas för hösten eller vinterns klädsel Förpackad i en rosa flaska formad som ett inslaget godis.

Handla VIKTOR & ROLF Bonbon Edp Spray 90,00 Ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
VIKTOR & ROLF
P/Q-RR-303-90

Datablad

För
Dam
Perfume type
Eau de Parfum

Specifika referenser

16 andra produkter i samma kategori: