Yves Saint Laurent Opium Eau De Toilette 30 Ml
  • Yves Saint Laurent Opium Eau De Toilette 30 Ml
  • Yves Saint Laurent Opium Eau De Toilette 30 Ml

Yves Saint Laurent Opium Eau De Toilette 30 Ml

669,00 kr
Inkl. moms
EdT 30ml, Toppnoterna består av koriander, plommon, citrus, mandarin apelsin, peppar, jasmin, kryddnejlika och bergamott. Hjärtnoterna …
0produkter
Antal
Slut i Lager

EdT 30ml, Toppnoterna består av koriander, plommon, citrus, mandarin apelsin, peppar, jasmin, kryddnejlika och bergamott. Hjärtnoterna är nejlika, sandelträ, patchouli, kanel, iris rot, persika, lilja och ros. Basnoterna avrundas med Labdanum, tolubalsam, sandelträ, ambra, opoponax, mysk, kokos, vanilj, benzoin, vetiver, rökelse och cederträ.Yves Saint Laurent Opium eau de toilette spray för kvinnor är en fruktig och aromatisk doft som öppnar med anmärkningar av nejlikor, kanel och peppar, blandar med ett hjärta av jasmin, ros och ylang ylang, avrundas med en slät bas av vanilj, patchouli och opoponax. Här på Tigoo har vi ett underbart urval av Yves Saint Laurent dofter och toalettartiklar som erbjuds, och våra kunder är stora fans av denna Yves Saint Laurent Opium eau de toilette spray för kvinnor är särskilt populär för sitt exotiska och gåtfulla doft. Yves Saint Laurent föddes i fd franska Algeria regionen 1936 och flyttade till Paris vid 17 års ålder och anställdes som assistent till Christian Dior. Laurent utsågs till chef för House of Dior efter hans död, lanserade sedan sin egen modetikett 1961 och smidade snabbt ett rykte som en av de mest inflytelserika modeformgivarna i världen. YSL-produktsamlingen här hos Tigoo innehåller en hel mängd dofter och toalettartiklar för både män och kvinnor.

Handla YVES SAINT LAURENT Opium Eau De Toilette 30 Ml från YVES SAINT LAURENT med prisgaranti hos Tigoo.

Detta lanserades av designhuset Yves Saint Laurent år 1977. Näsan bakom denna doft är Jean Amic och Jean-Louis Sieuzac. Toppnotor är koriander plommon citrusar mandarin apelsinpeppar jasminsklyfter västra indiska viken och bergamot; mellersta noter är Carnation sandelträ patchouli kanel orris rosa persika och lilja-of-the-valley och ros. Basnotor är Labdanum tolu Designhus - Yves Saint Laurent Namn - Opium Typ - EDT Spray Artikelvikt - 1 oz. .

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
YVES SAINT LAURENT
P/P-YO-404-01

Datablad

För
Dam

Specifika referenser

16 andra produkter i samma kategori: